Actualitate

Un celebru medic stomatolog a murit la doar 39 de ani. Povestea emoționantă de viață a fostului concurent la ‘Chefi la Cuțite’

Publicat: 03 dec. 2022
Un celebru medic stomatolog a murit la doar 39 de ani. Povestea emoționantă de viață a fostului concurent la Chefi la Cuțite
Medicul stomatolog Iulian Juncănaru, a murit

Iulian Juncănaru, un tânăr medic stomatolog și fost concurent la Chefi la Cuțite, a murit la vârsta de 39 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în apartamentul său.

Medicul stomatolog i-a impresionat pe telespectator nu doar cu talentul său gastronomic, ci și cu povestea lui de viață. Dentist de meserie, Iulian Juncănaru a muncit din greu pentru a face oamenii să zâmbească, pentru că nu a fost susținut financiar de familie.

”Am plecat de acasă singur și m-am înscris la facultate. Vindeam cosmetice în timpul liceului și îmi strângeam bani.

(…) În fiecare vară mergeam și munceam în Italia și m-strângeam bani pentru facultate și să pentru ce îmi trebuie”, spunea Iulian despre el în emisiunea Chefi la Cuțite.

Vestea i-a șocat pe toți, iar pagina sa de Facebook s-a umplut rapid cu sute de mesaje impresionante din partea tuturor celor care au avut ocazia să îl cunoască.
Comentarii
Adauga un comentariu