International

Un client generos i-a lăsat bacșiș unei chelnerițe 2.000 de dolari. Patronul restauranului, însă, nu a vrut să-i dea banii

Publicat: 05 dec. 2020
bacsis dolari
O chelneriță din San Antonio, Texas, a primit un bacșiș de 2.000 de dolari de la un client

O chelneriță din San Antonio, Texas, a primit un bacșiș de 2.000 de dolari de la un client, care a plătit cu cardul. Patronul restaurantului, însă, nu a vrut să-i dea banii tinerei.

Emily Bauer a avut parte d eo surpriză de proporții. Tânăra l-a servit pe un client în restaurantul în care lucra, iar bărbatul i-a lăsat acesteia un bacșiș de 2.000 de dolari. Potrivit chitanței, consumația lui a fost de 69,01 dolari. De asemenea, bărbatul i-a scris chelneriței și un mesaj: „Crăciun Fericit. Continuă să muncești la fel de mult și pe viitor”.

Patronul localului a refuzat, însă, să-i dea banii femeii la sfârșitul turei, relatează Daily Mail. John Cheng a spus că nu poate procesa în sistemul firmei o sumă de bacșiș mai mare de 500 de dolari. Ulterior, după ce povestea a ajuns în atenția presei, bărbatul le-a explicat jurnaliștilor că motivul ar fi fost altul, și anume că acel card prin care s-ar fi făcut plata de către client ar fi fost refuzat la plată de către banca emitentă, și prin urmare nu a putut să-i plătească angajatei sale bacșișul.

Pus la zid de comunitate, patronul a acceptat să-i plătească chelneriței banii din propriul buzunar, ca un fel de primă de Crăciun. Emily Bauer a spus că a fost vorba despre o neînțelegere și nu a vrut niciodată să defăimeze locul său de muncă.

”Nu-i pot mulțumi îndeajuns patronului meu, că a decis să-mi dea acești bani, chiar dacă nu a făcut el încurcătura”, a declarat chelnerița.

Adauga un comentariu