International

Un cocoș „înarmat” cu un cuțit și-a ucis stăpânul. Lupte de cocoși

Publicat: 01 mart. 2021

Situaţie ciudată în India! Un cocoş, „înarmat”, cu un cuţit şi-a ucis stăpânul. Pare ireal, dar este adevărat. Totul s-a întâmplat la o luptă ilegală de cocoşi. Bărbatul, care provenea din sudul Indiei, a murit la scurt timp după atac, din cauza hemoragiei masive. În ciuda intervenției rapide a cadrelor medicale, omul a murit în drum spre spital.

Pasărea se află acum la o fermă locală. Totul s-a întâmplat în numai câteva momente. Pasărea avea cuţitul ataşat de un picior şi se zbătea ca să scape din mâinile stăpânului. Cuţitul avea o lungime de 7 cm şi l-a rănit extrem de grav pe bărbat. Pasărea reuşise să scape, bărbatul o prinsese, iar în acele momente cuţitul i-a secționat un vas de sânge important.

Luptele de cocoşi sunt evenimente frecvente în multe zone din india, mai ales în Telangana. Cu toate acestea, ele sunt ilegale încă din 1960, pe teritoriul Indiei. Luptele de cocoşi sunt organizare în zilele premergătoare festivalului hindus Sankranti. Oamenii legii fac cercetări pentru a le identifica pe toate cele 15 persoane care au luat parte la lupta de cocoși.

Anul trecut, în 2020, alt bărbat a fost ucis de propriul cocoș, tot la lupte de cocoși. Atunci, el fusese lovit de lama tăioasă direct în gât.

Comentarii
  • Foarte bine ! sa mai moara si criminalii care organizeaza lupte de animale si pasari !, dar nu e primul !, au mai murit cativa pana acum in felul acesta !, perversitatea lor criminala bolnava nu mai are margini !, cocosilor de lupte li se fixeaza de pinteni niste lame ca de cutit astfel ca lupta se transforma intrun macel brutal si sangeros cu pasari decapitate si spintecate in uralele bolnavilor mintali !, cocosii se izbesc cu ghearele , pintenii in adversari ori in om si daca are legate de pinteni lame de cutit se intampla nenorociri de astea

Adauga un comentariu