Local

Un copil de 15 ani s-a înecat în lacul Cicaldaia, comuna Belceşti. Forţele de intervenţie efectuează căutări – FOTO, UPDATE: Copilul a decedat

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un copil de 15 ani s-a înecat în lacul Cicaldaia comuna Belceşti. Forţele de intervenţie efectuează căutări - FOTO UPDATE Copilul a decedat
Copilul nu a răspuns manevrelor de resuscitare cardio-pulmonare, iar la 18.20 a fost declarat decesul.

Incident nefericit în judeţul Iaşi. Forțe și mijloace de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi acționează pentru căutarea şi salvarea unui copil înecat, de aproximativ 15 ani, în lacul Cicaldaia la ieșirea din localitatea Belceşti, comuna Belcești.

Forțele de intervenție angrenate: o autospecială de intervenție de la Secţia de Pompieri Târgu Frumos, un echipaj de prim ajutor de la Punctul de lucru Hârlău și o ambulanţă „tip C” de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

UPDATE: Din păcate, copilul a decedat. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare cardio-pulmonare, iar la 18.20 a fost declarat decesul, de către medicul echipajului Serviciului de Ambulanță Județean. Va fi preluat de Institutul de Medicină Legală din Iași.

UPDATE: Copilul a fost găsit și preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean. Momentan nu se cunoaște starea de sănătate.

Adauga un comentariu