Bzi.ro

Un cunoscut analist politic rupe tăcerea: Moţiunea de cenzură nu va trece

Publicat: 09 oct. 2019
356 Vizite 0 Comentarii

Cunoscutul analist politic, Bogdan Chireac, a declarat la o emisiune de la Antena 3 faptul că, potrivit unor informaţii obţinute pe surse, moţiunea de cenzură nu va trece.

 

„Cu 23 de ore înainte de moţiune – chiar acum am primit informaţiile – moţiunea de cenzură nu trece. Nu MAI trece. Se pare că sunt multe lucruri care pun sub semnul întrebării voturile parlamentarilor care nu sunt mulţumiţi de Guvernul Dăncilă. Primul dintre acestea este nesiguranţa totală în legătură cu viitorul guvern. Deci ideea că s-ar putea forma un nou guvern PSD – Pro România – ALDE este neverosimilă şi e considerată tot mai neverosimilă de către parlamentarii din ALDE, Pro România, din grupul minorităţilor naţionale şi chiar din UDMR. Atenţie, de UDMR noi am vorbit foarte puţin. Acolo sunt nişte parlamentari, nişte politicieni de foarte bună calitate. A doua chestiune: hotărârea ÎCCJ de achitare a lotului ANRP din care figură proeminentă e doamna avocat Ingrid Mocanu, hărţuită patru-cinci ani de zile, terorizată. Situaţie coroborată cu jocul acesta absurd înregistrat ieri prin refuzul procurorilor din CSM să se prezinte la serviciu, pentru a nu o numi pe doamna Adina Florea şef al secţiei speciale, lucrul acesta a arătat multor parlamentari că statul subteran nu a fost înfrânt şi că aşteaptă doar un prilej doar pentru a ieşi din nou la supafaţă şi a-şi săvârşi abuzurile”, a declarat Bogdan Chirieac.

În viziunea analistului politic, mulţi dintre parlamentari şi-au dat seama ce va urma după căderea guvernului

Bogdan Chireac a declarat jurnaliştilor de la Antena 3 ca parlamentarii observa ce se ascunde dincolo de prăbuşirea guvernului:

„Problema nu se mai pune că le oferă doamna Dăncilă ceva ci oamenii îşi dau seama ce se ascunde dincolo de prăbuşirea acestui guvern. Există această nebunie în a desfiinţa Secţia Specială, palidă garanţie vizavi de abuzurile din justiţie. Dar totuşi este tot ceea ce are societatea românească în plus”.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit