Actualitate

Un cunoscut bucătar român, implicat într-un accident grav. Este în stare critică la spital

Publicat: 20 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un cunoscut bucătar român implicat într-un accident grav. Este în stare critică la spital
Cătălin Mocanu, cunoscutul maestru bucătar din Focșani, a suferit un accident grav în timpul vacanței din Albania

Un bucătar celebru din Focșani a suferit un accident în timpul vacanței din Albania. Acesta a fost transportat de urgență la spital, la secția de Terapie Intensivă. Iubita lui și firma la care lucrează se implică în recuperarea tânărului.

Un bucătar cunoscut din Focșani a ajuns în stare critică la un spital din Albania, la Terapie Intensivă. Acesta se afla în timpul unei vacanțe cu iubita lui.

Un bucătar cunoscut a ajuns la Terapie Intensivă în Albania

Cătălin Mocanu, cunoscutul maestru bucătar din Focșani, a suferit un accident grav în timpul vacanței din Albania. Momentul neplăcut s-a petrecut când Cătălin a sărit în apă ca să se răcorească, însă nu și-a dat seama că apa era foarte mică. Din acest motiv, acesta a suferit o lovitură puternică la coloana cervicală. Ulterior, a fost transportat la spital din Albania, la secția de Terapie Intensivă.

Acesta se afla în vacanță alături de iubita lui, care este afectată de ceea ce s-a întâmplat, spunând ca este o tragedie, dar spera ca iubitul ei să își revină.

„Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare! Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc! Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut. Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare. Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a declarat Alina într-o postare pe Facebook.

De asemenea, iubita lui a deschis conturi bancare pentru donații, cu care să-l ajute pe Cătălin. Firma la care lucrează bucătarul a declarat, de altfel, că o să se implice în tot ceea ce reprezintă recuperarea tânărului.

Adauga un comentariu