National

Un cunoscut luptător din România promovează o teorie halucinantă: ”COVID = Controlul Omenirii prin Vaccinare şi Identificare Digitală?”

Publicat: 06 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un cunoscut luptător din România promovează o teorie halucinantă COVID  Controlul Omenirii prin Vaccinare şi Identificare Digitală

Cunoscutul luptător de K1, Daniel Ghiță, atrage din nou atenția asupra îngrădirii drepturilor românilor din pricina noului coronavirus. Ghiță promovează și o teorie controversată: ”COVID = Controlul Omenirii prin Vaccinare şi Identificare Digitală?”.

Încă din starea de alertă, Daniel Ghiță a atras atenția asupra faptului că măsurile luate de autoritățile centrale îngrădesc drepturile și libertățile românilor. Vedeta din sportul românesc recunoaște existența virusului, însă este intrigat că aceasta devenit principala cauză de mortalitate în România.

Luptător K1 din România: ”COVID = Controlul Omenirii prin Vaccinare şi Identificare Digitală?”

„COVID = Controlul Omenirii prin Vaccinare şi Identificare Digitală? Câţi oameni au murit de cancer anul acesta? Ştie cineva? Numai de COVID se moare? Virusul există, niciun dubiu. Eu îl văd ca cel mai periculos virus, pentru că ne-a luat toate libertăţile!”, a scris Daniel Ghiță pe rețelele sociale.

Daniel Ghiță, boicot împotriva măsurilor autorităților

Nu este prima dată când Ghiță critică măsurile luate de autorități. În starea de alertă, luptătorul K1 a susținut că oamenii politici urmăresc să instaureze dictatura, îngrădind drepturile și libertățile cetățenilor. La acea vreme, el a decis să boicoteze magazinele în care era obligatorie măsurarea temperaturii corporale la intrare.

”Acest virus este extrem de periculos, pentru că a luat 80% din libertățile și drepturile omului! Un virus care îmbogățește multe partide politice, contracte cu bani publici. Dacă ei instalează dictatura, cine-i mai controlează? Nimeni! Fac ce vor, mâine nu o să mai ai voie să te exprimi public, să nu deranjăm “virusul”! Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este această scanare în magazine, cu isterie, arestări! Nu mai intru și nu mai cumpăr, nimic. Boicot total! Să vedeți ce vor face multinaționalele, dacă își pierd banii: pun presiune pe GuWerner, așa cum o fac de mult timp în România! Nihil Sine Deo.”, a scris Daniel Ghiță, la acel moment.

Daniel Ghiță duce o campanie împotriva guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis: ”S-a instaurat dictatura în România! Dictatură lui GuWerner, cu gasca lui incompetenti! Stați supuși? Incompetenta UCIDE!”, a scris Daniel Ghiță cu o altă ocazie.

Daniel Ghiţă lansează un atac la adresa ministrului muncii, Violeta Alexandru: Nu ați făcut nimic. E prostituție modernă

Daniel Ghiţă, cunoscut sportiv roman, a reacţionat dur la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Reacţia fostului luptător vine în contextul în care aceasta a efectuat o vizită de intimidare la o asociaţie care a lansat o serie de acuzaţii. Conform asociaţiei şi a informaţiilor din presa, autorităţile statului ar apăra traficul de copii din România.

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, luptătorul K1 considera că ministrul nu are habar de ceea ce se întâmpla în sistem şi că nu s-a făcut nimic un an de zile:

„Doamna Ministru Alexandru, sunteți de o incompetentă inadmisibilă ! Ministru, care este pusă pe o funcție, fără să aibe habar de nimic! Nu aţi făcut nimic un an de zile. Eu o numesc “ Prostituția modernă “ ! Hai pe funcții și vrem să implementăm legi, care exista deja,dar cel mai grav vă bateți joc de niște copile ?”  susţine Daniel Ghiţă

Violeta Alexandru nu are respect pentru victime şi îşi bate joc de copii

Daniel Ghiţă nu lasa garda jos şi în continuarea postarii o face pe actualul ministru al Muncii incompetenţă şi ca DGASPC-urile nu fac nimic pentru a preveni traficul de copii. Acestea din urmă nu au nici cea mai mică idee de faptul că există domicilii fictive în care stau copii, sunt falsuri, abuzuri şi că nu ştiu să citească o sentinţă judecătorească.

” Nu aveți respect pentru victime, și cel mai grav vă bateți joc de niște copii, care sunt deja victime ale societății! Nu vă este ruşine ? Sunteți pe această funcție, doar să vă bateți joc de romani? Și copiii au ajuns bătaia de joc ?

DGASPC -urile nu fac nimic, nu este o noutate pentru nimeni! Am pățit-o și eu! Domicilii fictive, abuzuri, fals în înscrisuri, și cel mai grav habar nu au să citească o sentința judecătorească! Nu fac nimic își bat joc de copii, cu legea în mână!”

Adauga un comentariu