Local

Un cunoscut medic ieşean, infectat cu COVID-19. Acesta este angajat al Institutului Regional de Oncologie

Publicat: 16 mart. 2020

Un medic de la Institutul Regional de Oncologie Iaşi, diagnosticat cu coronavirus. Bărbatul s-a întors din Franţa săptămâna trecută. Medicii spun că este unul dintre cazurile depistate astăzi. Medicul nu a mers la locul de muncă în aceasta perioadă.

Revenim cu detalii

Comentarii
  • – – – Consumati multa ceapa rosie si NAC ( N-acetil-cisteina) sau whey protein( proteina din zar) ultimele doua crescand semnificativ nivelul de glutation , NAC-ul fiind mai bun deoarece stimuleaza totodata si productia endogena de glutation …sursa : https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/03/16/quercetin-vitamin-d-coronavirus-prevention.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200316Z2&et_cid=DM482889&et_rid=830356291

  • El nu.dar sotia da.este vorba despre sefa sectiei de oncologie de la Spitalul Sfanta Maria, spitalul de copii din Iasi. Cu o inconstienta criminala profesoara de pediatrie, Miron Ingrith Crenguta, cadru didactic al UMF Iasi intoarsa din zona galbena (Franta) in data de 11.03 a venit la spital pe 12.03, a luat contact cu medicii din sectie si evident cu asistentele si pacientii, copii cu imunitatea scazuta fiind bolnavi de cancer.Mai mult decat atat a fost prezenta la serviciu si astazi 16.03.
    Rugam parchetul sa se autosesizeze in acest caz.

  • El nu dar sotia da. Este vorba de sefa sectiei de Oncologie de la Spitalul de Copii, profesoara de pediatrie, cadru didactic la UMF Iasi, intoarsa din Franta pe 11.03 unde fusese la control pentru o afectiune cronica de care sufera. A doua zi, 12.03 Miron Ingrith Crenguta a venit la serviciu, a intrat pe sectie unde a intrat in contact cu medicii, asistentele si pacientii internati, copii cu imunitate scazuta fiind bolnavi de cancer. Doctorita a venit si astazi la serviciu.
    Parchetul trebuie sa se autosesizeze in acest caz

  • Comentatori agramați. Ambii Profesori au fost in Franța ca sa va trateze rudele cat mai bine , nu la distracție. Sunt persoane deosebite.

Adauga un comentariu