Actualitate

Un cunoscut psihoterapeut cognitiv comportamental: M-am convins, votez cu Viorica Dancilă

Publicat: 20 nov. 2019

Dinu Popescu, psihoterapeut cognitiv comportamental, a făcut o analiză pe pagina sa de Facebook după conferința Vioricăi Dăncilă.

”Aşa numitele „dezbateri” de ieri, pe mine m-au convins să merg la vot. Să merg la vot și să votez V. Dăncilă. Departe de a fi un monument al intelectualității, femeia a stat 2 ore și jumătate în picioare, fără să ia pauză, fără să bea apă, și a răspuns la întrebările TUTUROR jurnaliștilor, chiar și la unele absolut ridicole, găunoase sau futile în raport cu contextul (cum ar fi cea despre aria cercului, pe care, probabil, nu o cunosc 90% dintre semdicoții care comentează, și la care ea totuși a răspuns parțial corect, față de Klawn care, primind aceeași întrebare, a rânjit neajutorat). Unde mai pui faptul că dacă Klawn nu se ascundea de o „analfabetă” pe care, apropo, tot el a numit-o Premier, vedeam o dezbatere democratică, adevarată. Deși, după cum s-au prezentat ieri amândoi, e evident pentru oricine are minim două circmvoluțiuni că Iohannis ar fi ieșit umilit din „ring”. Nu știu cine o consiliază pe Dancilă, dar dacă vede asta, BRAVO. Știu ce înseamnă live-ul după câteva sute de emisiuni live și intervenții la activ, îmi imaginez că nu a fost ușor să o pregătești pentru 2 ore și jumătate de conferință deschisă cu întrebări mai mult sau mai puțin tendențioase. Prestația a fost impecabilă de la început până la final”, a scris Dinu Popescu.

”Îi înțeleg și pe cei care nu doresc să meargă la vot. Este ok, pentru mine sunt primele alegeri la care aleg să votez. În mod normal, între a alege răul mai mic sau a alege să nu aleg, aș alege a doua variantă. Dar asta e o situație excepțională. La disprețul pe care îl afișează în public, dacă Klaun ia un al doilea mandat ar fi un fapt insultător la adresa democrației.

(…) Mulțumesc pentru că ai lecturat postarea. Poți comenta, preferabil argumentat. Oamenii inteligenți au argumente. Doar proștii au țâfne și fac etichetări ridicole („ești postac psd-ist”, nu am votat niciodată psd). Agresivitatea epatată în comentarii, lozincile orduriere și vocabularul mundan sunt atribute specifice unui creier limitat. Tu alegi unde alegi să fii”, a mai scris Dinu Popescu într-un text pe Facebook.loading...

Comentarii
  • In sfarsit un articol normal …. paradoxal eu pana la Basescu uram PSD-ul. Dupa aparitia lui Iohanis, cara a pus capac, „ciuma rosie” mi se pare inofensifa comparativ cu CIUMA PDL-ista … deci clar votej PSD indiferent de cine e reprezentat

  • Lumea e pacalita in a urâ sau a iubi PSD-UL. CE Campanie, impitriva PSD.! Nu e despre ce ai realizat, nu e despre ce ai negociat, nu e despre ce lucruri bune ai facut ca CONDUCATOR! Ma asteptam ca sotia lui Klaus sa faca si ea opere de caritate, sa sustina ceva, sa creada in ceva pentru tara asta, CA ASA E IN AMERICA, nu sa te ascunzi de lume. Nimic facut pentru popor, putea fi un vector de imagine! Am ales pe Iohanis acuma 4 ani, dar nerespectarea dispizitiilor CCR, m a lasat rece, daca TU nu respecti, atunci TU ce restcti!

Adauga un comentariu