Sport

Un fost atacant al lui Glasgow Rangers l-a lăudat pe Ianis Hagi: „Este omul de care echipa avea nevoie”

Publicat: 15 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un fost atacant al lui Glasgow Rangers l-a lăudat pe Ianis Hagi Este omul de care echipa avea nevoie

Ianis Hagi (21 de ani) a fost lăudat de Kris Boyd, fost atacant la Rangers în perioada 2014-2015. Scoțianul a apreciat impactul pe care românul îl are în jocul echipei lui Steven Gerrard. Boyd a afirmat că Ianis Hagi poate fi fotbalistul creativ de care formația lui Steven Gerrard avea nevoie, după eșecul lui Rangers, scor 2-1, în fața celor de la Kilmarnock.

„Hagi a avut un impact bun până acum și este posibil să fie jucătorul de care Rangers avea nevoie în ceea ce privește creativitatea. Oamenii vorbesc despre faptul că în Scoția este un joc bazat mult pe fizic, dar se va adapta. Este cu siguranță bun cu mingea la picior, poate scoate oameni din joc și are și capacitatea de a marca”, a spus Boyd, pentru Sky Sports.

Ianis Hagi, un meci bun în pofida eșecului lui Rangers

Presa din Scoția a remarcat faptul că mijlocașul român a creat mai multe faze din care Rangers putea înscrie, dar Morelos și Aribo nu au putut finaliza după pasele lui Ianis.

„Hagi a provocat aplauze după câteva atingeri de maestru și combinații precise cu coechipierii săi. Păcat că șuturile sale nu și-au atins ținta”, a scris The Scotsman în cronica meciului.

Echipa de pe Ibrox nu a putut continua seria bună după victoriile cu Hibernian în campionat și Hamilton în Cupă – a ajuns acum la 10 puncte în urma liderului Celtic, având un meci mai puțin disputat. Rivala s-a impus cu 5-0 în fața lui Hearts și continuă cursa spre al 9-lea titlu la rând

Adauga un comentariu