Titlurile zilei

Un ieșean a fost arestat pentru 30 de zile pentru că s-a îndrăgostit lulea de un Bichon! Pe stăpânul câinelui l-a bătut zdravăn pentru că s-a opus „relației”

Publicat: 11 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un ieșean a fost arestat pentru 30 de zile pentru că s-a îndrăgostit lulea de un Bichon Pe stăpânul câinelui l-a bătut zdravăn pentru că s-a opus relației

Un ieșean a ajuns după gratii după ce s-a îndrăgostit de un Bichon. Era împreună cu un prieten când a văzut animalul și l-a cerut de la stăpân. Cel din urmă nu a vrut să-l dea, iar totul a degenerat. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar bărbatul care a pus ochii pe cățel a ajuns în arest. Dacă se va dovedi că este vinovat pentru că a luat câinele și l-a lovit pe stăpânul acestuia, riscă să-și petreacă următorii ani din viață în spatele gratiilor.

Poveste cum rar ți-e dat să întâlnești. Zilele trecute, un bărbat în vârstă de 36 de ani s-a îndrăgostit lulea de un cățel de talie mică. Altă explicație nu există, având în vedere că l-a băgat în spital pe stăpânul câinelui care s-a „împotrivit” relației. În urmă cu câteva zile, Gheorghe Gabriel Bordea era împreună cu un prieten pe Aleea Rozelor, iar la un moment dat a observat un bărbat în vârstă de 46 de ani care își plimba căinele. Bordea s-a apropiat de bărbat și l-a întrebat dacă poate mângâia animalul. După ce l-a luat în brațe, Bordea i l-a dat prietenului său, iar pe proprietarul câinelui care nu a vrut să-și dea animalul a început să-l lovească. Rămas fără câine și plin de sănge, victima a cerut imediat ajutorul polițiștilor. Imediat după ce au primit sesizarea, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) au deschis un dosar penal și au făcut verificări.

A fost reținut de polițiști

Oamenii legii au reușit în scurt timp să-l identifice pe agresor și pe prietenul acestuia.

„Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 27 noiembrie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta i-ar fi sustras câinele unui bărbat, de 46 de ani, iar pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit pe bărbatul de 46 de ani. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 9 decembrie, bărbatul de 36 de ani a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Atât Gheorghe Gabriel Bordea, cât și prietenul lui vor ajunge în arest. Cel care îl însoțea pe Bordea a fost identificat, însă nu a fost prins. Cu toate acestea, a fost arestat în lipsă.

„Instanța a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași în acest caz”, a declarat ieri judecătorul Cristina Vîlcu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iași.

Dacă se va dovedi că se face vinovat, individul riscă să stea ani grei în spatele gratiilor, pentru tâlhărie. Nu este însă clar ce voia să facă individul cu câinele. Nu le-a spus anchetatorilor dacă ar fi vrut să-l păstreze sau să-l vândă.

Adauga un comentariu