Actualitate

Un ieșean a suferit un accident grav de muncă! A căzut de la trei metri, iar acum este internat în spital!

Publicat: 16 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un ieșean a suferit un accident grav de muncă A căzut de la trei metri iar acum este internat în spital
Un muncitor din constructii lucreaza la inaltime, pe un santier din centrul Bucurestiului, joi, 15 ianuarie 2009. GABRIEL PETRESCU / MEDIAFAX FOTO

Un bărbat din Iași a fost transportat de urgență la spital în urma unei căzături de la o distanță de trei metri de sol. Acesta a suferit un accident de muncă grav, care l-ar fi putut costa viața. Imediat după impact, acesta și-a pierdut cunoștința. În urma căzăturii, bărbatul a suferit numeroase contuzii.

„În cursul zilei de duminică, la Unitatea de Primiri Urgențe a fost transportat un bărbat în vârstă de 46 de ani. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical în urma unui apel la 112. Cadrele medicale au constatat, când au ajuns la fața locului, că pacientul era policontuzionat în urma unei căderi de la trei metri înălțime. Pacientul își pierduse cunoștința”, precizează prof. Dr. Diana Cimpoeșu.

În momentul în care bărbatul a ajuns la spital, s-a constat că suferise o contuzie a coloanei cervicale, dar și o contuzie lombară.

„S-a constat că pacientul, în urma accidentului de muncă, suferea un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie a coloanei cervicale, contuzie dorso-lombară și contuzie de bazin. Acesta a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie”, adaugă medicul ieșean.

Adauga un comentariu