Titlurile zilei

Un ieșean s-a gândit să-și facă un cadou chiar la Gară! A plătit o domnișoară să-i satisfacă poftele, dar a rămas fără bani și cu pantalonii în vine! Dată pe mâna Poliției, femeia a venit cu laude din partea Bisericii! (Exclusiv)

Publicat: 15 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un ieșean s-a gândit să-și facă un cadou chiar la Gară A plătit o domnișoară să-i satisfacă poftele dar a rămas fără bani și cu pantalonii în vine Dată pe mâna Poliției femeia a venit cu laude din partea Bisericii Exclusiv
O tânără din Iași a fost condamnată de judecători după ce l-a tâlhărit pe bărbatul care îi plătea o partidă de sex oral

O tânără care oferea servicii sexuale contra-cost a fost pedepsită de judecătorii ieșeni, pe motiv că a tâlhărit un client. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Mădălina Manolea la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhărie calificată. Anchetatorii susțin că tânăra a așteptat până ce ieșeanul și-a dat pantalonii jos, după care l-a jefuit de toți banii pe care îi avea asupra lui

Un ieșean a vrut să aibă parte de o experiență sexuală, dar, în schimb, a fost jefuit chiar de cea care ar fi trebuit să îi satisfacă poftele. Clientul, cu pantalonii în vine, a scos portofelul pentru a plăti pentru o partidă de sex oral, când a fost tâlhărit de tânără.
Acum, însă, a venit „nota de plată” pentru ieșeancă. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Mădălina Manolea la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhărie calificată. În plus, ieșeanca a fost obligată să urmeze un curs de pregătire școlară ori de calificare profesională. De asemenea, judecătorii ieșeni au obligat-o pe Mădălina Manolea să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul uneia dintre entitățile aflate în subordinea Primăriei Podu Iloaiei sau Consiliului Local Podu Iloaiei.

Tânăra Mădălina Manolea, obligată să îi plătească despăgubiri clientului jefuit

În plus, magistrații au obligat-o pe ieșeanca Mădălina Manolea să îi plătească despăgubiri clientului lăsat nesatisfăcut.

„Instanța admite acțiunea formulată de partea civilă Z.I. și o obligă pe inculpată la plata către partea civilă a sumei de 800 de lei, reprezentând daune materiale”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.
Procesul tinerei a început pe data de 9 noiembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Mădălina Manolea (22 de ani), mamă a doi copii, pentru tâlhărie calificată.

„În seara zilei de 7 septembrie 2020, în jurul orei 21:00, inculpata, în timp ce se afla cu persoana vătămată Z.I. în spatele unui bloc din municipiul Iași, prin smulgere, a deposedat-o de un portofel cu acte personale și bani, prejudiciul cauzat fiind de 800 de lei”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Clientul nesatisfăcut a mers țintă la Poliție

După ce a fost jefuit, ieșeanul a mers direct la Poliție pentru a reclama ceea ce i s-a întâmplat. Agenților nu le-a venit să creadă ceea ce au auzit.

„În după-amiaza zilei de 7 septembrie 2020, pe la ora 18:00, am plecat de acasă cu un maxi-taxi, spre Iași, urmând ca, de acolo, să plec în Serbia, cu trenul. La ora 18:30 am ajuns în zona Gării Nicolina și am mers pe jos până la Gara CFR Iași. În jurul orei 20:30, m-am oprit la un chioșc cu mâncare din apropierea Gării, denumit «La bolfos», unde mi-am comandat o porție de mici și o bere de 0,25 litri”, a relatat ieșeanul.

Bărbatul le-a mai spus polițiștilor că, în timp ce își savura micii și berea, a intrat în vorbă cu o femeie și i-a spus că vrea o fată cu care să facă sex. Femeia a chemat la masă o tânără.

„Am discutat cu acea tânără și ne-am înțeles cu privire la întreținerea de relații sexuale contra-cost. Ea a fost de acord, înțelegându-ne să facem sex contra sumei de 50 de lei. În jurul orei 20:30, ea mi-a spus că știe un loc retras. Am plecat din zona magazinelor de la Gara CFR, am traversat strada, am trecut prin fața autogării Codreanu, am intrat pe primul gang din stânga, am ajuns în fața unor garaje vechi, după care am mers prin alt gang, ajungând într-un final în spatele acelor garaje”, a continuat să povestească bărbatul.

Ieșeanul a rămas cu pantalonii în vine

Ieșeanul a mai povestit că, în acel loc, și-a descheiat pantalonii și a scos din borseta de pe umăr portofelul, spunându-i tinerei că îi dă 50 de lei pentru a întreține relațiile sexuale orale cu ea, iar aceasta a fost de acord, cerând să primească mai întâi banii.

Persoana vătămată a deschis portofelul, avându-l în mâna stângă, moment în care femeia i l-a smuls și a fugit în direcția opusă față de gangul prin care au intrat. Persoana vătămată a strigat după inculpată, dar aceasta a continuat să fugă spre Gara Iași. Totodată, persoana vătămată a precizat că a fugit după inculpată și, la circa 100 de metri, a găsit portofelul aruncat, doar cu actul de identitate, fără ca, în interior, să mai fie suma de 800 de lei pe care o avea.

Pentru a o identifica pe tânără, anchetatorii s-au folosit de imaginile de pe camerele de luat vederi din zona Gării Iași. De asemenea, individa a fost recunoscută de victimă după câteva fotografii pe care i le-au arătat polițiștii ieșeni. La audieri, Mădălina Manolea a recunoscut comiterea faptei. Mai mult, pentru a primi o pedeapsă mai blândă, aceasta a adus o caracterizare emisă de Primăria Podu Iloaiei, dar și o adeverință eliberată de Uniunea Romilor Creștini din România Biserica Apostolică – Filiala Suceava.

Reprezentanții Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea au trimis un drept la replică, referitor la faptul că, inițial, a fost trecut faptul că femeia condamnată ar fi adus în instanță o adeverință din partea Bisericii Adventiste:

„Facem următoarele precizări: niciun reprezentant al cultului adventist nu a fost contactat pentru a confirma apartenența religioasă a persoanei menționate în articol. În Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea nu există practica de a elibera adeverințe de bună purtare pentru a influența deciziile Justiției. Departamentul nostru de Grupuri Etnice, care administrează relația Bisericii cu minoritățile, nu a emis niciun document pentru cazul menționat. Persoana menționată în articol nu aparține Bisericii Adventiste, nu are legătură cu ea și nu este membră a acesteia. Biserica Adventistă sancționează orice comportament imoral prin administrarea disciplinei bisericești față de membrii ei. O astfel de situație, în cazul în care ar fi existat, atrăgea retragerea calității de membru în dreptul persoanei respective”, a precizat Cosmin Cocea, directorul Departamentului de Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova.

Adauga un comentariu