Local

Un ieşean transmite că Lidl practică reduceri false: „În Germania cu 50 euro, în România cu 110 euro”

Publicat: 14 apr. 2022
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Un ieşean transmite că Lidl practică reduceri false În Germania cu 50 euro în România cu 110 euro
Un ieşean a publicat pe pagina sa de socializare Facebook un mesaj prin care transmite că lanţul de magazine Lidl România practică reduceri fantomă

Un ieşean a publicat pe pagina sa de socializare Facebook un mesaj prin care transmite că lanţul de magazine Lidl România practică reduceri fantomă. Acesta menţionează că în Germania aceeaşi bormaşină este vândută la preţul de 50 euro, pe când în Iaşi cu 110 euro.

„Ruşine Lidl România. Aceeaşi bormaşină cu acumulator o vindeţi în Germania cu 50 euro şi la noi o vindeţi cu 110 euro preţul întreg şi cică faceţi reducere la 80 euro.
Uitaţi aici preţul din Germania https://www.lidl.de/p/parkside-20v-akku-bohrschrauber-pabs-20-li-e6/p100335389?fbclid=IwAR2TDVtnlRgB5_q0NW59wjYU5mSRJ3m3Ym-HKG6AxeKU3l4R9FhqXZK6Q1I .
Vă bateţi joc de români, să vă fie ruşine!”, a transmis ieşeanul.

Comentarii
  • La multe produse Lidl aplica preturi mai mari la noi decat in alte tari din Europa. La o simpla cautare pe Google puteti verifica pretul produsului pe site-urile Lidl din strainatate. Eu am constatat acest aspect la o jucarie.

  • Bovanisul tradator de neam ce parere are? Cloaca peeeseeedeee-peeeneeleee-udeemeereee ce parere are? Am ajuns bataia de joc a multinationalelor hulpave ale occidentului? Asta a marea democratie si unitate europeana? Cu nemtalai si frantuji imbuibati si cu popoare de sclavi pe care sa le jupuiasca?

  • Gresesti, in Germania sunt mai destepti. Eu unul nici 50 euro nu as da pe asa ceva sau orice altceva de la „Parker”. La noi sunt mai multi prosti si merge principiul „apa, aerul si fraierul”

  • Sa se verifice ce s-a facut cu preturile anumitor produse in urma cu aproape 3 saptamani, gen cafea, toti cei din multinationale. Era la un moment dat cafeaua pe la 25-26 lei la toti, urcat pretul intentionat in pod ca acum sa fie chipurile 19,50. Niste mizerii pe care cei abilitati se fac ca nu le vad, ca de, doar vine Pastele.

Adauga un comentariu