Eveniment-Social

Un important artist, manager cultural şi om de televiziune a relatat despre zona artistică, valorile populare, tradiţii, dar şi despre antreprenoriatul cultural, în Platoul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 17 feb. 2020

Luni, 17 februarie 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o ediție plină de momente interesante și pasionante. Are un talent ce-i încântă pe foarte mulți dintre noi, este mereu în mijlocul oamenilor prin evenimente spectaculoase! Se implică în numeroase acțiuni și activități sensibile care vin în ajutorul celor care au nevoie de noi. În premieră, artistul, managerul cultural și omul de televiziune Biatrice Duca este invitată la o ediție – dialog antrenantă și exemplară.

Pasiune, muzica populară și prezența scenică

Alături de aceasta, în Platoul BZI LIVE s-au abordat aspecticte legate de viaţă și cariera în zona artistică, despre valorile populare și tradiții, experienţe avute pe line profesională, proiectele în care este implicată, management și antreprenoriat cultural. Pe de altă parte, momente aparte din activitatea sa, planuri pe care le are, cum se vede și se simte marele public de pe scenă, promovarea muzicii populare au fost alte repere ale acestei ediţii.

Spectacol caritabil „Cântec pentru Dimi”, la Sala Unirii de la Cinema Victoria

Dincolo de succesul pe scenă, de viaţa artistică și cariera, Biatrice Duca este un om cu un suflet mare, o fire altruistă și implicată voluntar pentru a-i ajuta pe cei care se afla în mare dificultate. Un exemplu în acest sens este și campania respectiv spectacolul caritabil pe care a demarat-o și care va avea loc chiar vineri, 21 februarie 2020, începând cu ora 18.00 în Sala Unirii de la Cinema Victoria. Totul este legat de cazul dureros al lui Dimitrie Sebastian Stoian, un bebeluş de zece luni și care a fost diagnosticat, la începutul acestui an, cu leucemie acută mieloblastica. Cei care pot și își doresc să-l ajute pot face donaţii, obține invitaţii şi face rezervări la spectacol chiar de la Biatrice Duca, telefon: 0746.823.203.

„Suntem o mână de artişti cu suflet mare care vom cânta şi, împreună cu dumneavoastră, publicul nostru drag, îl vom ajuta financiar şi ne vom ruga împreună ca Dimitrie să câştige acesta lupta nedreaptă cu boala”

Aici, Biatrice Duca a demarat o campanie umanitară emoționantă legată de acest caz trist și grav. În ediția BZI LIVE va fi prezentată pe larg starea de fapt și promovată campania de susținerea micuțului Dimi. „Dimitrie Sebastian Stoian este un bebeluş de zece luni care a fost diagnosticat, la începutul acestui an, cu leucemie acută mieloblastica. Dimi este un băieţel puternic care lupta pentru viaţă, împreună cu părinţii lui şi cu medicii de la Clinica Bambino Gesu din Italia.

Noi, o mână de artişti cu suflet mare vom cânta şi, împreună cu dumneavoastră, publicul nostru drag îl vom ajuta financiar şi ne vom ruga împreună ca Dimitrie să câştige acesta lupta nedreaptă cu boala şi să crească sănătos alături de părinţii şi de surioara lui. Mulţumesc managerului Ateneului Naţional din Iaşi, Andrei Apreotesei şi întregii echipe pentru că ne sunt alături în acest demers precum şi colegilor mei artişti!”, transmite Duca. Așadar, despre această teribilă situaţie alături de rememorări și gânduri din viaţa unui artist dar și multe alte momente interesante, doar în această producție social media BZI LIVE!

Adauga un comentariu