BZI LIVE

LIVE VIDEO important lider social-democrat vine la BZI LIVE! Dezbatem subiectele cele mai fierbinți

Publicat: 06 nov. 2019

Ziua de joi aduce o nouă ediție de interes a emisiunii BZI LIVE! Astfel, începând cu ora 11:00, în studioul nostru se va afla Marius Ostaficiuc, președintele PSD Iași. Timp de aproximativ o oră, alături de moderatoarea Roxana Caraiman, vor fi dezbătute subiecte de real interes pentru toți românii. În aceste condiții, toți cei care vor dori să urmărească această ediție vor putea afla noutăți despre ultimele schimbări din viața politică din România. Ce se va întâmpla după ultimele schimbări politice din România? Care sunt cele mai importante detalii pe care trebuie să le cunoască românii despre această situație? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde invitatul ediției de joi, începând cu ora 11:00.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.loading...

Comentarii
  • e important lider psd gușatul ăsta de la drdp? papagalul asta cu liceul la seral si facultatea la scara blocului? sluga lui cuza de la psd,moșul ramolit Solcanu? ati luat o razna domnilor? viermele asta în costum e vreun lider? vai de capul lui de onanist politic, ăsta îl pupa n cur pe dragnea fanariotul, stătea cu buca lipită de scaun nu cumva sa i-l sufle surdu sau altul…ce sa ascultam de la un înfumurat de prost gust ca el, mai bine ar spune cum i a tinut in brate pe toti cacatzii de ditrectorasi din iasi, cum a mijlocit el zeci de locuri de munca și ce spăgutze a luat dar mai ales sa ne spuna de cat timp e ofiter acoperit sri ca numele conspirativ il stim, nu-i așa danuț?

Adauga un comentariu