Local

Un incendiu la o casă a izbucnit în comuna Mironeasa, județul Iași. O femeie în vârstă de 90 ani a murit carbonizată – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Publicat: 04 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un incendiu la o casă a izbucnit în comuna Mironeasa județul Iași. O femeie în vârstă de 90 ani a murit carbonizată - EXCLUSIV UPDATE FOTO VIDEO
Un incendiu la o casă a izbucnit în comuna Mironeasa, județul Iași

În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu în comuna Mironeasa, județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că o casă a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului se deplasează din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași 3 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat.

UPDATE 5 noiembrie, ora 07.44:

Din nefericire, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 90 de ani a fost găsită carbonizată în interiorul locuinței.

Cauză probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic prin radiație său contact al materialelor combustibile cu soba cu acumulare de căldură, potrivit ISU Iași.

UPDATE: Este posibil ca o persoană să fie surprinsă în interior.

UPDATE: La locul intervenției acționează și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Iași.

Momentan nu se știe care este cauza producerii incendiului sau dacă au fost înregistrate victime.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Soarta batranilor din Romania,….ard cu tot cu casa. Cred ca va imaginati ca cineva trebuia sa aiba grija de aceste suflete. Familia, daca are. Cand nu are sau nu pot dintr-o mie de motive, cine ar trebui sa stie ca intr-o localitate este un batran bolnav de regula, fara sprijin. Cam asa este organizata tara. Toate posturile de televiziune sunt pline de vedete politice care se lupta din rasputeri pentru,…..pentru bunastarea lor.

Adauga un comentariu