Local

Un individ acuzat de tentativă de omor rămâne în arest! Judecătorii au fost de acord cu solicitarea procurorilor

Publicat: 02 mai 2020

Judecătorii au menținut măsura arestului preventiv în cazul unui individ suspectat de tentativă de omor. Procurorii au cerut recent acest lucru, iar instanța a fost de acord

Un individ în vârstă de 25 de ani, acuzat de tentativă de omor, rămâne în arest. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de prelungire a arestării preventive în cazul lui Petrișor Răzvan Balmuș. Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de individ.

Amintim că, recent, individul a fost încătușat pentru tentativă de omor calificat.

„Pe data de 11 martie 2020, în jurul orei 23:30, în timp ce se afla pe stradela Manta Roșie, după un conflict spontan avut cu persoanele vătămate I.I și P.A.P., inculpatul a coborât din autoturismul condus de o altă persoană și, în cadrul încăierării iscate cu cele două victime, le-a aplicat acestora, pe rând, mai multe lovituri cu un cuțit de mici dimensiuni, provocându-i persoanei vătămate I.I. o plagă a hemitoracelui stâng, un emfizem cutanat, o secțiune a unei coaste, hemo-pneumotorace stâng operat, leziunile punându-i în primejdie viața, iar, în cazul persoanei vătămate P.A.P., o plagă cervicală posterioară”, a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Adauga un comentariu