Local

Un individ acuzat de tentativă de omor rămâne în arest! Judecătorii au fost de acord cu solicitarea procurorilor

Publicat: 02 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un individ acuzat de tentativă de omor rămâne în arest Judecătorii au fost de acord cu solicitarea procurorilor

Judecătorii au menținut măsura arestului preventiv în cazul unui individ suspectat de tentativă de omor. Procurorii au cerut recent acest lucru, iar instanța a fost de acord

Un individ în vârstă de 25 de ani, acuzat de tentativă de omor, rămâne în arest. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de prelungire a arestării preventive în cazul lui Petrișor Răzvan Balmuș. Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de individ.

Amintim că, recent, individul a fost încătușat pentru tentativă de omor calificat.

„Pe data de 11 martie 2020, în jurul orei 23:30, în timp ce se afla pe stradela Manta Roșie, după un conflict spontan avut cu persoanele vătămate I.I și P.A.P., inculpatul a coborât din autoturismul condus de o altă persoană și, în cadrul încăierării iscate cu cele două victime, le-a aplicat acestora, pe rând, mai multe lovituri cu un cuțit de mici dimensiuni, provocându-i persoanei vătămate I.I. o plagă a hemitoracelui stâng, un emfizem cutanat, o secțiune a unei coaste, hemo-pneumotorace stâng operat, leziunile punându-i în primejdie viața, iar, în cazul persoanei vătămate P.A.P., o plagă cervicală posterioară”, a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Adauga un comentariu