Local

Un individ recalcitrant ce avea un cuțit, imobilizat de poliţiştii ieşeni în zona Gării – VIDEO

Publicat: 05 mart. 2021
Un individ ce avea în posesia sa un cuţit a fost imobilizat de poliţiştii ieşeni în zona Gării din municipiu

Sfârşitul de săptămâna aduce un nou incident la Iaşi. Un individ ce a spart câteva aparate dintr-o sală de jocuri de noroc a fost imobilizat de poliţiştii ieşeni în zona Gării din municipiu. Agenții de poliție l-au percheziționat și au găsit asupra individului un cuțit.

Individul ar fi spart într-o sală de jocuri de noroc din zona Gării câteva aparate. Angajată sălii a ieşit din incinta localului şi a strigat după ajutor. Un echipaj de poliţie ce se afla în zona pentru a amendă conducătorii auto pentru neplata locului de parcare a intervenit de urgenţă în ajutorul tinerei.

Scandalagiul a fost încătușat și va fi condus la secția de Poliție. Oamenii legii continuă cercetările pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt și ce pedeapsă va primi ieșeanul.

„Un echipaj format dintr-un poliţist rutier şi doi poliţişti locali în timp ce desfăşurau activităţi rutiere în zona autogării din municipiul Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană despre faptul că un bărbat provoacă distrugeri la aparatele dintr-o sală de jocuri. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, au imobilizat bărbatul şi l-au condus la Secţia 2 Poliţie pentru continuarea verificărilor”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

„Un echipaj format dintr-un polițist rutier și doi polițiști locali a fost sesizat de o persoană, despre faptul că un bărbat distruge aparatele dintr-o sală de jocuri de noroc. Polițiștii au intervenit de îndată și au imobilizat și încătușat bărbatul, asupra sa, la controlul corporal, fiind găsit un cuțit. Verificările continuă, bărbatul fiind condus la sediul Poliției”, au transmis autoritățile ieșene.

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu