National

Un inspector şcolar din Dolj a publicat un mesaj hilar pe internet. Cadrele didactice l-au lăudat

Publicat: 16 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un inspector şcolar din Dolj a publicat un mesaj hilar pe internet. Cadrele didactice l-au lăudat

Inspectorul şcolar din Dolj, Ani Drăghici, a publicat un mesaj hilar în mediul online, pe pagina de socializare Facebook. Aceasta a fost şi preşedinta centrului de evaluare unde au fost înregistrate cele mai grave erori în privinţa notelor obţinute de elevi.

Mesajul publicat de inspectoratul şcolar din Dolj

Ani Drăghici, inspector pentru programe comunitare şi integrare europeană în cadrul Inspectoratului Şcolar Dolj, a postat recent pe pagina sa de socializare următorul mesaj: „Atunci când javrele latră despre tine… Aminteşte-le că le-ai dat să mănânce“.

Mesajul a fost însoţit şi de un semn obscen utilizat pe teritoriul ţării noastre. Postarea a apărut imediat după ce presa locală a publicat articole despre averea inspectorului şcolar.

„Pe primul loc în ceea ce priveşte veniturile se situează Ani Drăghici, inspector şcolar pentru programe comunitare şi integrare europeană de aproximativ opt ani. Conform declaraţiei de venituri, în 2020 Drăghici a avut venituri de 368.000 de lei, adică 75.876 de euro, realizate împreună cu soţul. O bună parte din bani provin din fonduri europene”, a scris gds.ro.

Ani Drăghici câștigă bani din 14 surse

În articol, ziariştii au detaliat cum câştigă Ani Drăghici bani din 14 surse.

„Lucrează la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj ca inspector pentru programe comunitare şi integrare europeană, de aici încasând salariul de 70.035 lei. Tot de la ISJ Dolj a luat, ca expert proiecte, încă 44.193 de lei. A fost expert proiect şi la CCD Olt, de unde a încasat 11.368 de lei, la care se mai adaugă un salariu de 16.368 de lei, tot ca expert proiect, de la Asociaţia Dominou Craiova, pe care a fondat-o.

A lucrat şi ca formator la Asociaţia Centrul Metropolitan Resurse Umane CRUM, de unde a mai încasat suma de 1.000 de lei. Apoi a fost şi formator CCD Dolj, instituţie care îşi are sediul tot în clădirea ISJ Dolj, de unde a mai încasat 2.091 lei. A fost şi la Liceul „Traian Vuia“, de unde a luat un salariu de 3.291 lei ca profesor şi expert proiecte. A trecut şi pe la Şcoala Gimnazială Podari, de unde a încasat 7.167 de lei ca profesor proiect ACCES. La ANPCDEFP a fost multiplicator Helpdesk şi a mai adăugat la venit 3.847 de lei”, menţionează gds.ro.

Postarea a fost apreciată, strângând zeci de like-uri, iar mai multe cadre didactice au susținut mesajul acesteia.

„Corect!… Bravo!… Yes, boss!”.

Mesajul, în contrast cu viziunea europeană

Având în vedere că Ani Drăghici este inspector pentru fonduri europene, pare că mesajul plin de invective este transmis unor colegi de breaslă, cărora le-a găsit loc, în anii anteriori, în proiectele trecute pe la ISJ Dolj. I-a văzut astfel pe cei cu care a colaborat ca „javre“ cărora le-a şi dat să mânânce şi acum au ajuns să „latre“.

N-a regretat nici o clipă mesajul şi nici nu s-a răzgândit asupra lui, nici măcar de „ochii lumii“.

L-a păstrat pe pagina de facebook, unde are şi postări cu proiectele şi viziunea europeană asupra învăţământului, vorbind chiar despre toleranţă. Un total contrast. Postarea distribuită a stârnit idignarea profesorilor, care se întreabă dacă acesta este un mesaj demn de un inspector şcolar.

Adauga un comentariu