National

Un instructor de dansuri populare de 65 de ani este acuzat că ar fi abuzat o fată de 14 ani

Publicat: 13 mai 2022
colaj masina de politie si dansatori populari
Instructor de dansuri populare acuzat că ar fi abuzat o fată de 14 ani

Caz revoltător la Găeşti! Un instructor de dans, de la Casa de Cultură este acuzat de pedofilie. Bărbatul de 65 de ani ar fi abuzat sexual o minoră de 14 ani care îi era elevă la cursul de dansuri populare.

Este vorba despre Ene Nicoale, instructor la Casa de Cultură din Găești.

Instructor de dansuri populare acuzat că ar fi abuzat o fată de 14 ani

Polițiștii au dovezi care îl incriminează pe bărbat că ar fi abuzat sexual o elevă de-ale sale, de la dansuri populare, în vârstă de doar 14 ani.

Poliția Dâmbovița a emis un comunicat.

„La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au realizat probatoriul privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219 din Codul Penal, de către un bărbat, în vârsta de 65 de ani, din orașul respectiv.

Bărbatul este bănuit că, în luna aprilie a.c., în calitate de instructor de dans, ar fi agresat sexual o minoră, în vârstă de 14 ani.

Pe parcursul acestei zile, bănuitul a fost prezentat Judecătoriei Găești, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.
Adauga un comentariu