Bursa Barfelor

Un investitor imobelear vrea musai hotel în buricu’ târgului!

Publicat: 10 mart. 2021

La final de ediție, babetele bârfitoare vă prezintă una despre un investitor imobelear mai negricios, așa, de felul lui, pre numele său de Ciprinel Al-lui-Ciubotă. Cică nenea aista e disperat rău să-și tragă un hotel în buricu’ târgului, numai că i s-au cam încâlcit ițele pe la premărie. Gurile rele spun că nenea investitoru’ se tot ploconește pe la unu’, pe la altu’, spunând că e dispus să dea oricât, numai să-și vadă hotelul cu ochii. Cică omul se tot laudă că poate da și colo, și colo, pe la membrii comiției de monumente, pentru că acolo s-ar fi stricat tătă trebșoara.

Babetele bârfitoare îl sfătuiesc, totuși, pe nenea aista să șadă liniștit în banca lui, că nu prea mai merge treaba cu șpăguțele pe la membrii de comiții și comitete. Nu de alta, dar stau nește băeți cu ochii pe situațiune și s-ar putea trezi cu nește brățări foarte șic, dar din metale neprețioase! Totuși, la cât de mare e disperarea prin investitor, credem că n-o să ia în considerare sfatul de bun simț dat de babete!

Comentarii
  • Acest Petrica Ciubotariu nu e negricios e un tigan de-a binelea. E frate cu criminalul floraresei din Dacia de anul trecut. 50.000€ a platit la autoritati ca sa-si scape fratele de inchisoare

  • Asta nu stie ca traseul spagii e Habarnagiu – Kikirica? Dupa aia, poti face bloc in loc de pensiune, ca patronii BZI, si sa vinzi si apartamentele!

  • Asta e tepar de meserie. Vrea autorizatie si apoi iti arata degetul mijlociu…cand spui Petrica Ciubotariu spui hot, golan, tepar cu porsche 51 C C I

Adauga un comentariu