Actualitate

Un jandarm din Sibiu a murit de COVID-19. Nu credea în virus și spunea că cei care spun că au COVID sunt plătiți!

Publicat: 30 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un jandarm din Sibiu a murit de COVID-19. Nu credea în virus și spunea că cei care spun că au COVID sunt plătiți
Jandarmul Ionuț Cîmpean, decedat din cauza COVID-19

Un jandarm din Sibiu a murit de COVID-19. Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, a murit de COVID-19, la o săptămână de la infectarea cu coronavirus.

Bărbatul avea 43 de ani și era internat la Spitalul Județean Sibiu din 23 octombrie. În urmă cu trei zile bărbatul publica un mesaj despre cât de grea este lupta cu această boală.

„Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, scria jandarmul pe pagina sa de Facebook.

Un jandarm din Sibiu a murit de COVID-19: „Este o luptă groaznică!“

Ionuț Cîmpean a fost internat în data de 23 octombrie, prin UPU, pe secția de Boli Infecțioase, dar deși i s-a administrat tratament conform protocolului, evoluția a fost una nefavorabilă, plămânii fiindu-i grav afectați. Aseară, din păcate, a suferit un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat.

„O boală mai grea ca acest COVID cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, scria jandarmul, în urmă cu 3 zile, pe pagina sa de Facebook.

Nu credea în existența virusului: „Cât de săraci sunteți, mă, să luați bani să ziceți că aveți corona?”

Până când s-a îmbolnăvit, jandarmul nu a crezut în existenţa virusului. Cel puţin asta reiese din multele postări pe care le-a făcut de-a lungul pandemiei, despre măsurile de siguranţă şi cei care purtau mască.

„Pentru cei cu creierul la ei, viaţa merge înainte. Pentru restul, masca” scria jandarmul în urmă cu două săptămâni, înainte să se infecteze.

„A naiba treabă, nu are COVID niciunul de la fabricile astea din Sibiu, săraci ați fost, săraci rămâneți” sau „Pentru cei cu creierul la ei viața merge înainte… pentru restul, mască…” ori „Cât de săraci sunteți, mă, să luați bani să ziceți că aveți corona?”, sunt alte mesajele postate de jandarmul de 43 de ani înainte de a se îmbolnăvi.

Record de infectări cu COVID-19 în România!

Până astăzi, 29 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 229.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 163.852 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos, conform știrioficiale.ro.

Până astăzi, 6.764 de  persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 28.10.2020 (10:00) – 29.10.2020 (10:00) au fost raportate 83 decese (52 bărbați și 31 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 5 decese au fost înregistrate la categoria 40-49 de ani, 6 decese  la categoria de vârstă 50-59 de ani, 18 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 28 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 26 decese la categoria de peste 80 de ani.

Adauga un comentariu