Sport

Un jucător important din handbalul românesc, arestat pentru 30 de zile

Publicat: 05 iun. 2020

Un jucător important din handbalul românesc, Pierre Yves Ragot, a fost arestat pentru 30 de zile. Oamenii legii au găsit în locuința sa 700 de grame de cannabis. Dar și o instalație indoor de cultivare a drogului de risc, potrivit DIICOT.

„În urma acțiunii din data de 4 iunie a procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov, la data de 5 iunie, Tribunalul Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, conform unui comunicat transmis vineri de DIICOT.

Potrivit procurorilor, la începutul lunii februarie, Pierre Yves Ragot a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis. Toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei.

Un jucător important din handbalul românesc a comandat cannabis

De asemenea, la data de 12 mai, handbalistul francez a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1.257 lei.

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis. Polițiștii au mai găsit o instalație folosită la întreținerea culturii, două telefoane mobile. În plus, un grinder și un cântar electronic, anunță procurorii.

Pierre-Yves Ragot joacă în prezent pentru HC Minaur Baia Mare.

Adauga un comentariu