Actualitate

Un judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în vene

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în vene
Un judecător din Pitești a murit după ce și-a injectat benzină în vene

Un incident șocant a avut loc astăzi în Pitești. Din primele informații, se pare că un judecător și-a injectat benzină în vene.

Gabriel Apostol a murit în ambulanță în timp ce era transportat către Spitalul Floreasca din București. Magistratul a ajuns în stare gravă la SJU Pitești după ce și-a injectat benzină în vene, notează presa locală.

Nu este prima dată când magistratul  şochează opinia publică

Când au ajuns la fața locului, medicii l-au stabilizat, intubat, apoi au luat legătura cu medicii bucureșteni pentru a-l transfera. Au obținut acordul, dar magistratul argeșean a murit în drum spre Capitală.

Deocamdată, nu se știe de ce a apelat judecătorul la un asemenea gest. Nu este prima dată când magistratul Gabriel Apostol şochează opinia publică. Acest caz vine după ce a agresat polițiști pe autostradă, și-a bătut nevasta și a participat la Master Chef.

Fiul unui celebru procuror din Constanţa s-a sinucis cu arma tatălui său

Reamintim că fiul unui celebru procuror din Constanţa s-a sinucis cu arma tatălui său. Tânărul de 31 de ani, executor judecătoresc, ar fi premeditat totul. A mers acasă la magistrat, i-a luat arma, apoi s-a întors în apartamentul său. Înainte de nenorocire, bărbatul i-a trimis un mesaj tatălui său, în care îşi explica fapta. Bărbatul era căsătorit, iar soţia sa urma să aducă pe lume primul copil al cuplului.

De dimineaţă, tânărul de 31 de ani ar fi mers la casa tatălui său. Ştia că magistratul nu este în locuinţă. S-a dus direct la seiful cu arme, a luat pistolul şi a plecat către apartamentul său. Înainte de gestul extrem, i-ar fi trimis un mesaj tatălui său prin care îi spunea ce are de gând să facă.

Adauga un comentariu