Actualitate

Un medic din Feteşti a fost bătut în camera de gardă. Pacientul i-a spart nasul

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un medic din Feteşti a fost bătut în camera de gardă. Pacientul i-a spart nasul
O doctoriță a fost agresată de un pacient în camera de gardă

Un incident grav a avut loc la spitalul din Feteşti. Un medic care era de gardă la ora 3.00, a fost bătut de un pacient. Cadrul medical, o femeie de 31 de ani, a fost lovită în față de un bărbat care venise să se trateze la un picior.

Deocamdată nu există informații conform cărora bărbatul să fi fost reținut de forțele de ordine.

Medic bătut în camera de gardă la Feteşti

Incidentul în care un medica a fost bătut la camera de garda din Feteşti, a avut loc în jurul orei trei dimineața, marți spre miercuri, 24 august. Un bărbat venit cu un traumatism la picior a fost îndrumat de medicul care era de garda să revină mai târziu, deoarece pe timpul nopţii nu se afla specialişti care să îi facă o astfel de investigaţie.

Aceasta recomandare l-a scos din minţi pe tânărul de 27 de ani, care, fiind însoţit de alţi trei aparţinători, a lovit-o pe femeia de 31 de ani, medic de gardă în acea noapte, cu pumnul direct în faţă.

Colegii medicului au sunat imediat la numărul de urgenta112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale poliției. De altfel, pe imaginile surprinse de către un alt coleg se vede cum femeia de 31 de ani este tumefiată și afectată de cele întâmplate.

Atacatorul a fost identificat şi audiat conform faptei sale, însă pentru moment nu există informaţii potrivit cărora să fi fost reţinut. Medicul însă, se află la spitalul din Constanţa cu traumatism cranio-facial acut şi va rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile.

„La data de 24 august a.c., în jurul orei 03:00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată de un asistent medical, din cadrul Spitalului Municipal Fetești, cu privire la faptul că medicul de gardă ar fi fost agresat de un pacient.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care în urma unei consultații medicale ar fi devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie în vârstă de 31 de ani. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești”, au declarat autoritățile.

Medic din Iași agresat de un bărbat

Într-o altă ordine de idei, amintim de un caz prezentat de reporterii Cotidianului BZI în edițiile trecute, în care relatau cum un medic din județul Iași a fost agresat de un individ, după un conflict spontan. În urma incidentului, agresorul a fost pedepsit definitiv de către judecătorii ieșeni. Cu toate acestea, un al doilea individ acuzat în acest caz a fost achitat de către magistrații din cadrul Curții de Apel Iași.

„Instanța admite apelurile promovate de apelantul inculpat Ilie Roşu şi de apelantul inculpate Ilie Cătălin Roşu. Achită pe inculpatul Ilie Roşu, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Reduce de la 40, la 10 lei cuantumul unei zile-amendă în cazul inculpatului Ilie Cătălin Roşu, cuantumul amenzii penale la care acesta a fost condamnat de instanţa de fond fiind astfel de 2.400 de lei. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate care nu sunt contrare prezentei decizii. Definitivă”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De altfel, și un interlop care a bătut un medic din Galați a primit ani grei de închisoare. Cristi Spaidăr, pe numele său real Ali Cristi Ionel, domiciliat în judeţul Galaţi, a agresat un medic în propriul cabinet după ce în prealabil doctorul îi ceruse să părăsească locația.

De data aceasta însă, un medic din Feteşti a fost bătut în camera de gardă de către un pacient.

Adauga un comentariu