National

Un medic din Ploiești îi ironizează pe protestatari: „Partikip…Jos Covidu’!”

Publicat: 31 mart. 2021
Medic în halat alb, care ține în mână un stetoscop

Managerul Spitalului Județean Prahova îi ironizează pe protestatarii care solicita anulare restricțiilor și scandează „Jos pandemia”. Medicul Bogdan Cristian Nica spune că ar participa și el la proteste, dar este prea ocupat cu numărul mare de pacienți în stare gravă, anunța MEDIAFAX.

Bogdan Cristian Nica a scris un mesaj pe Facebook în care arată că la spital sunt din ce în ce mai multe cazuri grave. Asta în timp ce protestatarii solicită anularea restricțiilor.

În mod ironic, medicul ploieștean le transmite oamenilor din stradă că li s-ar alătura, dar că, ghinion, tot masca și vaccinul reprezintă soluția la criza provocata de coronavirus.

„La ce mă gândesc, mă întreabă Zucky…Eu?…tot la birou, la spital…mulți internați, cu probleme grave…și voi, tot la proteste??? Partikip…Jos Covidu’! Dar nu se lasă decât cu mască sau cu vaccin….ghinion”, a scris medicul pe Facebook.

În județul Prahova rata de infectare cu virusul SARS CoV-2 este în creștere. Orașele Ploiești și Sinaia sunt în scenariul roșu.
Adauga un comentariu