Actualitate

Un membru a decis să demisioneze din AUR: „A sosit momentul!”

Publicat: 08 dec. 2020
Ariadna Cîrligeanu, fost membru AUR
Ariadna Cîrligeanu, fost membru AUR

Un membru al Alianței pentru Unirea Românilor a demisionat la o zis după ce s-au încheiat alegerile parlamentare și formațiunea a prins un loc sigur în Parlamentul României. Ariadna Cîrligeanu și-a dat demisia din AUR după alegerile parlamentare.

Aceasta a afirmat faptul că a sosit momentul datorită faptului că anumiți oameni i-au insuflat o anumită direcție și au contribuit la dezvoltarea sa. După mai multe acțiuni de voluntariat, deși nu-i place politica s-a înscris în AUR.

”A sosit momentul să mă retrag din AUR. Uneori în viaţă Dumnezeu ţi le așază prea bine sau pur și simplu întâlnești oameni care îţi dau o anumită direcție, oameni care contribuie la dezvoltarea ta. Aveam 14 ani când mai în glumă, mai în serios mi-am stabilit visul: ca peste câțiva ani să formez o organizație care să lupte pentru românii din Basarabia și Nordul Bucovinei. Era un ţel care a părut nebunesc în tot acest timp chiar și pentru idealista de mine.

La 16 ani m-am înscris ca voluntar în Acțiunea 2012 pentru că am simţit din prima clipă că acolo îmi este locul. Ce a urmat, o ştiţi și voi, 3 ani memorabili în care am crescut alături de nişte oameni ce mi-au devenit a doua familie. Deși nu îmi place politica, nu am stat pe gânduri când am avut ocazia să ajut la formarea AUR, alături de aceiași oameni dragi cu care obișnuiam să flutur tricolorul. AUR este un proiect în care am depus suflet, sacrificiu și nu voi regreta niciodată că am ales să fac parte din această echipă.

Ce a învățat Ariadna Cîrligeanu de la George Simion

Ariadna a publicat pe pagina sa de Facebook faptul că George Simion, președintele AUR, a învățat-o să lupte pentru țelurile sale oricât de imposibil de realizat ar fi.

„Ce am învăţat de la George în tot acest timp este ca oricât de nebunesc pare ţelul pe care ţi l-ai ales, lupți până la capăt, iar într-o zi, imposibilul devine posibil. Și uite că vin momente în viaţă când ajungi la o răscruce de drum şi trebuie să iei o decizie.Ştiu că pare prea devreme, dar a venit timpul să mă retrag din AUR și a venit timpul ca o nouă generaţie să preia Acțiunea 2012.

Mă retrag din viaţa politică pentru a-mi dedica timpul şi energia în viaţa civică pentru românii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul României Mari. Și plec împăcată că am reușit să simt cum AUR a devenit un fenomen și că am avut ocazia să-i cunosc pe toţi cei care s-au implicat la clădirea acestei mișcări. Nu îmi este uşor să iau această decizie, dar este necesar. Plec să pun în aplicare tot ce am învăţat de la voi, cu voi, acolo unde este cea mai mare nevoie de mine. Se încheie un capitol şi începe altul, o nouă provocare prin care-mi voi trăi nebunia. Basarabia e România și toţi romanii de pe ambele maluri de Prut trebuie să afle că doar Unirea face Puterea!” a scris Ariadna Cîrligeanu, pe Facebook.

Reamintim faptul că formațiunea AUR a înregistrat un scor surpriză la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020.

Adauga un comentariu