Local

Un mesaj din trecut a pus internetul pe jar. Aparținătorul este căutat în Iași – Galerie Foto

Publicat: 01 dec. 2020

Astăzi, prin intermediul unei rețele de socializare, un bărbat a cerut ajutorul internauților pentru a găsi o persoană care a aruncat în urmă cu aproximativ 41 de ani o capsulă a timpului în Marea Neagră. Acesta a găsit pe o plajă din Mamaia o sticlă care avea în interior mai multe obiecte dar și o scrisoare.

„Am găsit această sticlă pe plajă la Mamaia. Sper să-i găsim pe cei ce au scris asta în 20 Iulie 1979. Mulțumesc!”, se arată în mesajul postat de bărbat.

În prima parte a scrisorii apar mai multe informații despre tânăra care a creat această capsulă a timpului și despre familia acesteia care a însoțit-o în vacanță.

„20 iulie 1979,

Mamaia

Dragă cititorule,

Mă numesc Gabriela Carmen în etate de 16 ani născută în orașul Iași Bulevardul Dimitrie Cantemir et.2, ap 9, n. 5, Bl. B4, telefon 33669. Am venit aici pentru a petrece vacanța mare împreună cu părinții mei și fratele meu mic „Liviu” în etate de 10 ani. Pe fratele meu îl cheamă Oprea Liviu Valentin. Împreună cu noi a mai venit și unchiul meu Oprea Florian tot din orașul Iași”, se arată în prima parte a mesajului.

Comentarii
  • Mă îndoiesc că în 1979, o adolescenta ar fi scris „in etate de 16 ani”. Cuvântul etate nu era în uzanta tinerilor nici în acea perioada nici în vremurile de acum. Eu nu cred in autenticitatea acestui mesaj

Adauga un comentariu