Magazin

Un mod inedit de a-ti face reclama, foloseste pungi plastic sau biodegradabile

Publicat: 04 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ce inseamna pungi biodegradabile si pungi plastic?

Sacosele biodegradabile sunt varianta prietenoasa cu mediul a pungilor clasice de plastic pe care le gasiti in supermarket. Probabil ca stiti deja ca acele pungi nu vor fi mereu refolosite, deoarece pare ca niciodata nu reusiti sa le aveti la indemana  atunci cand mergeti la cumparaturi. Astfel, atunci cand majoritatea pungilor de plastic ajung la gunoi din diverse motive acestea incep sa atace usor-usor mediul.

De cealalta parte stau sacosele noastre biodegradabile. Ca producator de pungi biodegradabile si pungi plastic misiunea noastra este sa venim atat in ajutorul clienților dumneavoastra, cat si in ajutorul afacerii dumneavoastra, dar si in ajutorul mediului inconjurator. Sacosele noastre nu numai ca se descompun usor in mediu, ci sunt si BIO – adica elementele in care se descompun ajuta la fertilizarea solului si nu ataca deloc mediul inconjurator. Ci din contra, il ajuta!

A venit momentul sa avem grija si de planeta noastra, fara a face totusi compromisuri mari in ceea ce inseamna afacerea.

Cum iti pot ajuta sacosele biodegradabile si pungile din plastic personalizate afacerea?

O punga personalizata cu logo-ul si culorile afacerii sau poate chiar cu o grafica mai complexa va atrage atentia oamenilor, chiar daca acestia nu isi dau initial seama de acest lucru. Cu cat mai multi clienti vor iesi pe strada cu sacosele personalizate biodegradabile cu atat mai mult imaginea dumneavoastra va fi afisata in lume. Daca va intrebati de ce ar iesi pe strada cu pungi plastic sau biodegradabile, ganditi-va doar la ”punga cu pungi” din casele tuturor romanilor. 

Atunci cand mergem la supermarket de cele mai multe ori constatam ca nu avem o punga cu noi. Si atunci cumparam una noua. Ati observat vreodata cum toate pungile ale afacerilor „care se respecta” sunt personalizate cu logo-ul, grafica si culorile care ii fac sa iasa in evidenta? Chiar si magazinele de cartier au un fel de pungi personalizate – cele cu „Thank you!” care il fac pe client, cel putin intr-o mica masura, sa se simta mai important, mai satisfacut. Totusi, chiar daca de fiecare data cumparam o punga noua, nu le aruncam direct, ci doar daca se deterioreaza sau se murdaresc. Astfel, din cand in cand ne aducem aminte ca avem o rezerva de pungi in casa si apelam la ele. Printre acele pungi care rezista ani de zile in casa cuiva si sunt refolosite si plimbate prin oras pot fi si pungile biodegradabile personalizate cu logo-ul dumneavoastra! 

Pungile ne sunt folositoare atunci cand plecam intr-o calatorie si avem nevoie sa impachetam diverse lucruri, atunci cand iesim la magazinul din colt, la supermarket si chiar la piata. Daca ducem alimente sau mancare prietenilor si familiei apropiate cel mai probabil vom folosi tot pungi de acest fel pentru a transporta pachetelele si caserolele. Pe scurt, folosim pungile foarte des. Asa ca de ce sa nu folosim pungi personalizate biodegradabile si din plastic? 

Expusi la culorile firmei, oamenii vor deveni interesati si va vor cauta serviciile. In plus, se vor gandi ca daca aveti pungi personalizate cu siguranta sunteti printre primele locuri in domeniul in care activati si ca va pasa de clientii dumneavoastra. In plus, atunci cand vor afla ca sacosele pe care le oferiti sunt biodegradabile, va creste semnificativ aprecierea fata de afacere, deoarece din ce in ce mai multi oameni devin constienti de necesitatea protejarii mediului inconjurator! Astfel sunt sanse mai mari sa apeleze din nou la serviciile sau produsele dumneavoastra, sa va recomande si prietenilor sau chiar sa comande ceva pentru prima oara, in cazul in care doar au auzit despre pungile dumneavoastra biodegradabile. 

Cu ce ar trebui sa personalizezi sacosele biodegradabile si pungile din plastic?

Sacosele biodegradabile si din plastic se pot personaliza cu orice doriti. Noi, producatorul de pungi biodegradabile Pungescu, recomandam sa le personalizati cu logo-ul afacerii. Optand pentru aceasta personalizare nu va mai fi nevoie sa apelati la un grafician specializat special pentru a comanda aceste pungi plastic sau biodegradabile, iar identitatea afacerii dumneavoastra va fi pastrata. Puteti profita si de sarbatorile de peste an pentru a-i impresiona pe clienti si pentru a le atrage atentia. Fie ca atasati un mesaj de Craciun langa logo sau chiar o grafica mai complexa special pentru sarbatorile pascale, clientii vor aprecia cu siguranta si vor simti ca interesul afacerii este si catre satisfactia clientilor, nu numai spre vanzari. 

Noi te putem ajuta! Producem pungi plastic si biodegradabile personalizate si abia asteptam sa colaboram! Contacteaza-ne si vom reveni catre tine in cel mai scurt timp, inarmati cu profesionalism si productivitate!

Adauga un comentariu