Local

Un model de videochat din Iași, acuzat că a șantajat un francez cu imagini indecente! Anchetatorii au intrat peste Iulia Georgiana Ciuraru în casă! GALERIE FOTO (Exclusiv)

Publicat: 17 sept. 2020
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis în judecată un model de videochat, Iulia Georgiana Ciuraru, ea fiind acuzată că ar fi șantajat un cetățean francez cu imagini indecente
Modelul de videochat Iulia Georgiana Ciuraru, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași

Un model de videochat din Iași este acuzat că ar fi șantajat un cetățean francez cu imagini deochiate! Oamenii legii au intrat peste Iulia Georgiana Ciuraru în casă! Acum, tânăra trebuie să dea socoteală în fața instanței de judecată, sub acuzația de șantaj în formă continuă

Un model de videochat din Iași este acuzat că a șantajat un francez cu imagini indecente! Anchetatorii au intrat peste Iulia Georgiana Ciuraru în casă! Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Iulia Georgiana Ciuraru, pentru șantaj în formă continuă.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal.

Modelul de videochat, suspectat că a păstrat imagini indecente cu un cetățean francez

La finele lunii mai a acestui an, Iulia Georgiana Ciuraru, un model de videochat din Iași, și-a petrecut o noapte în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), după ce „mascații” au intrat peste ea în casă pe 26 mai 2020. Conform anchetatorilor, odată ce a intrat în discuții cu un cetățean francez, Antonio C., tânăra a salvat fotografii în ipostaze indecente cu acesta, iar, mai apoi, ar fi început să-l șantajeze. Tânăra i-ar fi cerut diverse sume de bani timp de aproape 7 luni. La un moment dat, bărbatul a cerut ajutorul oamenilor legii. Ulterior, a fost demarată o anchetă, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au făcut verificări.

„Tânăra făcea videochat, iar, la un moment dat, a intrat în contact cu cetățeanul francez. După mai multe discuții, a ajuns să îl șantajeze, spunându-i că, dacă nu va primi bani, va trimite imaginile compromițătoare familiei sale”, a precizat o sursă juridică.

„Mascații” din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) au intrat peste tânăra care făcea videochat

Polițiștii ieșeni au efectuat două percheziții domiciliare în cadrul dosarului penal de șantaj, iar Iulia Georgiana Ciuraru a fost reținută pentru 24 de ore.

„Pe 26 mai 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie, au desfășurat două percheziții domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără de 26 de ani, din municipiul Iași, prin intermediul rețelelor de socializare și telefonic, ar fi amenințat un bărbat cu divulgarea unor fotografii și înregistrări intime ale acestuia către membrii familiei lui și către alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani și primind de la acesta 425 de euro”, au susținut reprezentanții IPJ Iași.

Iulia Georgiana Ciuraru, ridicată și dusă la audieri

În urma perchezițiilor, ieșeanca de 26 de ani a fost dusă la audieri. Pe baza probatoriului administrat în cauză, Iulia Georgiana Ciuraru a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Mai apoi, tânăra a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecatoria Iași și a fost plasată sub control judiciar. Astfel, modelul de videochat a scăpat de arest, însă, dacă va fi găsită vinovată, riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.
De altfel, în ultimul timp, astfel de infracțiuni par a fi din ce în ce mai des întâlnite în Iași. Tot mai multe tinere au fost duse la audieri, reținute, trimise în judecată sau condamnate în urma unor asemenea fapte.

Comentarii
  • Mai nou orice glanda cu foamea în găt care are de întreținut un ,,bombardier,, nu merge la muncă este acasă își umple găoaza cu vibratoare și se numește ,,model videochat,, domnilor magistrați trimiteți diferențele astea la muncă în folosul comunității

Adauga un comentariu