International

Un motociclist care inițial a fost declarat mort și-a revenit înainte de autopsie

Publicat: 05 mart. 2021
Un bărbat din India, în vârstă de 27 de ani, declarat decedat în urma unui accident de motociclistă, și-a revenit cu câteva momente înainte de autopsie

Un bărbat declarat decedat în urma unui accident de motocicletă și-a revenit cu câteva momente înainte de autopsie. Un bărbat din India, în vârstă de 27 de ani, declarat decedat în urma unui accident de motociclistă, și-a revenit cu câteva momente înainte de autopsie.

După accidentul de motocicletă, tânărul din Mahalingapur a fost transportat la un spital privat în stare critică. Acolo, medicii l-au declarat decedat și l-au deconectat de la ventilator. Luni, familia l-a dus la un spital din apropiere pentru un examen post-mortem, scrie Daily Mail.

Înainte de autopsie, un medic a văzut corpul motociclistului mișcându-se.

„Conform cererii membrilor familiei sale, am constatat că își scutura mâinile și picioarele. Când l-am examinat din nou amănunțit, am văzut că era în viață. Acum a fost internat într-un spital privat pentru tratament suplimentar”⁣, a declarat medicul.

Starea motociclistului s-a îmbunățățit.

Un oficial din Sănătate a confirmat incidentul și a spus că medicii de la spitalul privat au comis o „eroare de judecată”.

Adauga un comentariu