National

Un notar din Timişoara, bătut crunt pentru că practică cele mai mari prețuri din oraş

Publicat: 18 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un notar din Timişoara bătut crunt pentru că practică cele mai mari prețuri din oraş
Un funcționar public a fost bătut

Un notar din Timişoara a fost luat la bătaie din cauza tarifelor prea mari pe care le practică acesta. Totul a avut loc în biroul său din centrul oraşului, potrivit declarației funcționarului.

Bărbatul a menționat faptul că a fost atacat de mai mulţi indivizi, în propriul birou.

Notarul timișorean bătut: „M-am trezit cu ei în birou”

Mai mulți indivizi nervoși vis a vis de costul unor onorarii cerute de funcționarul public timișorean, au intrat în biroul notarului și au devenit agresivi, aplicându-i o serie de lovituri la nivelul feței și nu numai. Una dintre secretare a fost lovită, de asemenea, cu pumnul în față și a fost avertizată să nu apeleze numărul unic de urgență 112 pentru a alerta poliția.

O parte dintre persoanele implicate în scandal au reușit să fugă de la fața locului până la ce au sosit echipajele de poliției și jandarmerie. Notarul a fost transportat de urgență cu o ambulanță la cea mai apropiată unitate spitalicească din oraș.

„M-am trezit cu ei în birou. Erau vreo cinci sau șase. Erau nemulțumiți de onorariile de la niște promisiuni de vânzare-cumpărare. Au început să mă lovească, să mă amenințe că mă omoară, iar apoi unul dintre ei m-a lovit din spate, iar altul din față, de mai multe ori. Au spart tot biroul. Cel care m-a lovit cel mai mult a luat și ștampila, iar unul dintre ei a dus-o înapoi”, a declarat notarul, potrivit pressalert.ro.

Primar bătut de un alegător la Iași

Un primar a fost bătut de un alegător în județul Iași. Scene teribile s-au petrecut anul trecut în curtea primarului din localitatea ieșeană Țibana. Un cetățean revoltat de faptul că gospodăria i-ar fi fost inundată din cauza unor lucrări efectuate la rețeaua de apă s-a deplasat la locuința primarului. Gheorghe Rotaru curăța zona din fața casei sale, în momentul în care un localnic și-a descărcat nervii asupra edilului. Bărbatul a încasat numeroase lovituri, fără milă. Totodată, telefonul mobil al acestuia a fost spart.

Primarul localității Țibana a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Forțele de ordine au demarat cercetări pentru distrugere, amenințare și lovire. Medicii au stabilit ca acesta are o contuzie toraco-abdominală si a fost dirijat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Băiat torturat la Brașov de fiul unui primar

Un băiat a fost torturat în mod constant la Brașov de fiul unui primar! Adolescentul, în vârstă de 16 ani a fost bătut, umilit și sechestrat de fiul unui primar din județul Brașov. Conform declarațiilor procurorilor, tânărul era forțat să lucreze la stâna celui care îl înjosea zilnic. Băiatul era tratat ca un sclav și torturat. După mai multe încercări, tânărul a reușit să fugă din locul unde era ținut în sclavie.

Situația de nedescris a tânărului în vârstă de 16 ani a început iarna trecută. Din acel moment, el a fost obligat să muncească la stână pentru fiul primarului din comuna brașoveană Crizbav. Sătul să mai fie înjosit și umilit, băiatul a încercat să fugă de la stână. Cel care îl ținea în sclavie l-a prins și l-a torturat din nou. Timp de trei zile, băiatul a fost bătut și jignit. În cele din urmă, băiatul de 16 ani a reușit să fugă de la stână. Ajuns acasă, tânărul i-a povestit totul tatălui său.

Adauga un comentariu