National

Un nou atac al Serenei Williams la adresa lui Ion Țiriac

Publicat: 11 mai 2021
Ion Țiriac și Serena Williams la turneul de la Madrid
O nouă replică dată de Serena Williams la adresa lui Ion Țiriac

Este bine cunoscut ca între staff-ul Serenei Williams şi Ion Tiriac există un război verbal. După ce Ion Tiriac ar fi spus ceva legat de marea tenismena. Atât Serena cât şi soţul acesteia nu au ezitat să-i ofere o replică marelui tenismen român.

Serena a fost întrebată într-o conferinţă de presă dacă a renunţat să participe la turneul din Madrid, Capitala Spaniei, din cauza comentariilor făcut în urmă cu ceva timp de Ion Tiriac. Tenismena a raspuns printr-o ironie la adresa fostului tenismen român.

”Comentariile de la tipul acela? De la acel om bătrân, bătrân? Da, nu știu. Încă e…”, a declarat Serena la o conferință de presă, lăsând loc pentru interpretări.

Care a fost comentariul lui Ion Țiriac la adresa Serenei Williams

Fostul mare tenismen român, Ion Tiriac, a declarat într-un interviu că ar fi cazul ca Serena Williams să se retragă din tenis. După această afirmaţie Ion Tiriac a primit mai multe replici din partea tenismenei dar şi din partea Alexis Ohanian, soţul Serenei.

La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli.

După această declaraţie a urmat meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, unde americanca a reuşit să se impună. La finalul partidei Alexis Ohanian a avut un mesaj pentru Ion Tiriac.

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

Mai multe persoane i-au luat apărarea lui Ion Țiriac

Printre cei care i-au sărit în apărare lui Ion Tiriac, a fost chiar Ilie Năstase, care nu ar fi vrut să se implice dar nu a putut rămâne indiferent după ce a văzut mesajul lui Alexis Ohanian.

„Cred că sexist e el. Nu ştiu, habar nu am. Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentariu, am făcut un comentariu, m-am trezit că sunt rasist. Presa de acolo te face rasist în două secunde dacă vrea, chiar dacă nu eşti. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Colţescu? E român. Dacă era american nu se întâmpla aşa ceva”, a spus Ilie Năstase.

Familia lui Ion Tiriac nu a rămas indiferenta şi au sărit în apărarea acestuia.

„Respectul pe care el (Ion Țiriac) îl are pentru doamna Williams este uriaș, așa cum ar trebui să fie. Ea este și va rămâne în istorie ca una dintre cele 20-25 jucătoare de top care și-au adus contribuția mult pentru acest sport. Ea are o personalitate care a deschis multe uși pentru generațiile tinere de atleți, în toate domeniile sportului și toate aspectele sociale ale vieții. Pentru asta, îi suntem foarte recunoscători”, a transmis familia Ţiriac.

Un nou mesaj dur la adresa lui Ion Țiriac

Serena Williams este singura tenismenă din top 20 care nu va participa la turneul de la Madrid, pe care în trecut l-a câştigat de două ori. Turneul din Capitala Spaniei este patronat de Ion Tiriac, cel cu care atât Serena cât şi soţul aceştia sunt într-un confiic cu miliardarul roman. Pe 12 aprilie 2021, Alexis Ohanian a focut un nou comentariu la adresa lui Ion Tiriac.

„E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.
„A trebuit să-l caut pe Google… Se pare că fetița mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Şlam decât acest clovn (cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a mai postat Ohanian.

Adauga un comentariu