Magazin

Un nou birou, o nouă energie!

Publicat: 13 oct. 2020

Mediul ambiant al unui birou în care se lucrează 8 – 10 ore pe zi este foarte important. Dacă este modern și plăcut îi face pe cei ce lucrează acolo să se simtă apreciați, importanți și poare fi chiar sursă de creativitate pentru aceștia. De asemenea studiile certifică faptul că un mediu de lucru modern crește productivitatea.

Centrul de birouri Egros Office Iași este parte a Grupului de Firme Egros care, printre altele, integrează și Egros Shopping Iași unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei. Egros Office Iași este situat la aproximativ 1,5 km de centrul orașului și beneficiază de peste 1.300 locuri de parcare fiind de asemenea în imediata proximitate a stațiilor mijloacelor de transport în comun.

Birourile Egros Office Iași sunt construite în conformitate cu standardele naționale și internaționale în domeniu și înglobează două corpuri distincte de clădire:

TURNUL MARE a fost finalizat la finele anului 2019, este situat în aripa estică Complexului Comercial Egros, are 5 nivele și totalizează o suprafață închiriabilă de 6.500 mp (câte 1300 mp/nivel). Suprafața minimă disponibilă pentru închiriere este de 650 mp (jumătate de nivel).

TURNUL MIC are 3 nivele și o suprafață de 3000 mp. Acesta este situat în aripa vestică a Complexului Comercial Egros Shopping Iași, iar suprafața minimă disponibilă pentru închiriere este de 20 mp.

Cei ce aleg să își desfășoară activitatea în birorile Egros Office Iași beneficiază, de FoodCourt, de zona comercială, de supermarketuri, cafenele, sală de fitness, spa, clinică de înfrumusețare, etc. putând astfel îmbina activitatea profesională și cea recreativă într-un mod eficient.

Ambele clădiri îndeplinesc standarde superioare de calitate având finisaje moderne și durabile. Birourile beneficiază de pardoseală flotantă ce oferă flexibilitate în amenajarea sau modificarea spațiilor. Acest tip de pardoseală este rezistentă la foc și greutăți mari, ea poate fi acoperite cu gresie încastrată sau mochetă de trafic greu. Climatizarea este centralizată, cu aport de aer proaspăt, aspect important în contextul epidemiologic actual, asigurând pe fiecare nivel temperatură constantă și uniformă.

Compartimentarea interioară se realizează în funcție de necesitatea și dorința clientului folosind pereți și uși din sticlă ondulată sau dreaptă, securizată, fără rame și pereți de gips carton.

Bucătăriile sunt echipate standard cu mobilier suspendat, combină frigorifică și mașină de spălat vase.

Birourile Egros Office Iași pot fi locul în care puteți da frâu liber ideilor dumneavoastră.

Adauga un comentariu