Local

Un nou director la Direcția Județeană pentru Cultură Iași. Bobi Apăvăloaei a fost numit prin Ordin de Ministru interimar până la momentul în care se va scoate o formă oficială de concurs pentru acest post – Exclusiv

Publicat: 13 iul. 2021
Bobi Apăvăloaie
Bobi Apăvăloaie

Un nou director la Direcția Județeană pentru Cultură Iași. Bobi Apăvăloaei a fost numit prin Ordin de Ministru interimar până la momentul în care se va scoate o formă oficială de concurs pentru acest post.

„Eu am primit atribuții de director până la momentul în care se va organiza un concurs pentru această poziţie. Dacă mă voi simţi pregătit, dacă voi avea timp, mă voi gândi dacă voi participa la concurs. Acum voi asigura tot ceea ce depinde de mine pentru a se respecta legea”, a declarat în Exclusivitate pentru Cotidianul BZI Bobi Apăvăloaei.

Bobi Apăvăloaei este absolvent al Facultăţii de Istorie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi, specializat pe Istorie medievală. Este arheolog şi a făcut parte din cadrul Centrului de Istorie şi Civilizaţie Europeană din cadrul Academiei Române – filiala Iaşi. A colaborat pe reputatul istoric şi arheolog Stela Cheptea. De câţiva ani ocupa poziţia de consilier superior în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultura Iaşi. Are numeroase articole de specialitate publicate în reviste şi publicaţii istorice.

Articul în curs de actualizare

Adauga un comentariu