BZI LIVE

LIVE VIDEO – Un nou proiect de amploare la Iași cu o investiție de peste 120 de milioane de euro! Raluca Munteanu, business development manager Iulius, discută la BZI despre extinderea ansamblului Palas – FOTO

Publicat: 22 feb. 2021

Marți, 23 februarie 2021, începând cu ora 13:00, are loc o nouă ediție BZI LIVE de interes pentru ieșeni. Invitata emisiunii va fi Raluca Munteanu, business development manager Iulius, pentru a discuta despre proiectul Palas, cea mai mare investiție din regiune și cea mai dinamică destinație de afaceri din Iași. Palas este principala destinație de petrecere a timpului liber pentru ieșeni, locuitorii județelor învecinate cât și a celor din Republica Moldova, fiind vizitat de aproximativ 19 milioane de persoane anual.

Peste 50 de companii multinaționale, birouri unice în România, peste 8000 de angajați, grădini publice, fântâni arteziene, teatru de vară, patinoar, lac artificial și multe alte facilități fac din Palas un proiect de neegalat. Deși pandemia a afectat investițiile la nivel național, compania Iulius are planuri ambițioase și dorește să dezvolte un nou proiect complex, Palas Campus, o investiție de aproximativ 120 de milioane de euro. Invitata Roxanei Caraiman va oferi detalii despre proiectul ce își propune să fie, cu precădere, un loc de muncă al tinerilor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu