Local

Un nou termen pentru dezvoltatorul imobiliar care a pus la cale asasinarea micuței Sofia împreună cu iubita sa – FOTO

Publicat: 31 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un nou termen pentru dezvoltatorul imobiliar care a pus la cale asasinarea micuței Sofia împreună cu iubita sa - FOTO
Mădălina Gabriela Pristăviță și Ionuț Răusanu, cei doi iubiți care au omorât-o pe micuța Sofia au ajuns în arest, dar încă nu au aflat câți ani vor petrece după gratii

Emoții mari pentru Ionuț Răusanu, dezvoltatorul imobiliar care a pus la cale asasinarea micuței Sofia, dar și pentru iubita sa, Mădălina Gabriela Pristăviță. Curând va avea loc un nou termen în care se va pronunța o decizie. Zilele trecute, judecătorii au dispus prelungirea măsurii arestării preventive

Mădălina Gabriela Pristăviță și Ionuț Răusanu, cei doi iubiți care au omorât-o pe micuța Sofia, au ajuns în arest, dar încă nu au aflat câți ani vor petrece după gratii. În ciuda contestațiilor pe care le tot depun, judecătorii nu acceptă o eliberare a celor doi sau o înlocuire a măsurii arestării preventive, deoarece lucrurile sunt foarte clare.

Începutul sfârșitului. Procesul penal al dezvoltatorului imobiliar care a pus la cale asasinarea micuței Sofia împreună cu iubita sa va avea un nou termen

După lungi amânări în cazul micuței Sofia, copila care a murit subit pe data de 2 noiembrie, va avea loc un nou termen. În tot acest timp, judecătorii au încercat cu orice preț să afle cât mai multe detalii și să se elucideze misterul ce a pus pe jar o țară întreagă.

Pe data de 6 octombrie 2023, anchetatorii au constatat legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a celor doi vinovați, aflați în Penitenciarul Bacău, respectiv Penitenciarul Iași. Cu toate acestea, dezvoltatorul imobiliar nu poate accepta și contestă hotărârile judecătorului delegat.

„Inculpata Pristăviță Mădălina Gabriela, în baza art. 362 Cod procedură penală, raportat la art. 208 alin. (4) Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatei Pristăviță Mădălina Gabriela, în prezent aflată în Penitenciarul Bacău, arestată în baza mandatului de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin. (1) raportat la art. 188, art. 189 alin. (1) lit. h) raportat la art. 199 alin. (1) Cod penal, omor calificat prev. de art. 188, art. 189 alin. (1) lit. e), h) Cod penal raportat la art. 199 alin. (1) Cod penal şi rele tratamente aplicate minorului prev. de art. 197 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. (1), (2) Cod penal, şi menţine măsura arestării preventive a acesteia.

Inculpat Răusanu Ionuț În baza art. 362 Cod procedură penală, raportat la art. 208 alin. (4) Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Răusanu Ionuț în arestat în baza mandatului de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă la omor calificat prev. de art. 48 alin. (1), art. 32 alin. (1) Cod penal raportat la art. 188, art. 189 alin. (1) lit. h) raportat la art. 199 alin. (1) Cod penal, omor calificat prev. de art. 188, art. 189 alin. (1) lit. e), h) Cod penal raportat la art. 199 alin. (1) Cod penal şi rele tratamente aplicate minorului prev. de art. 197 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. (1), (2) Cod penal, şi menţine măsura arestării preventive a acestuia”, se arată în documentul de încheiere din data de 06 octombrie 2023.

Ce s-a întâmplat atunci

Vă reamintim că micuța în vârstă de 2 ani a trecut prin chinuri groaznice. Potrivit unor surse, cu câteva săptămâni înainte de moarte, fetița ar fi fost băgată în mașina de spălat de propria mamă, iar femeia ar fi dat drumul aparatului electrocasnic. Povestea șocantă a ieșit la iveală după ancheta polițiștilor care ar fi descoperit și o filmare în telefonul femeii. Legat de decesul copilei, medicii legiști au stabilit cauza. În urma primelor evaluări, aceștia au hotărât că fetița a murit asfixiată, cel mai probabil prin înec. Trebuie precizat că legiștii au găsit pe trupul micuței mai multe vânătăi vechi.

Sofia locuia împreună cu Mădălina, mama sa, în vârstă de 21 de ani, în satul Șorogari, comuna Aroneanu, județul Iași, deoarece părinții erau despărțiți. După separarea de Daniel, tatăl micuței, Mădălina și-a găsit alt bărbat, acesta având doi copii. În momentul în care părinții s-au despărțit, cei doi au hotărât ca Sofia să rămână cu mama sa, deoarece tatăl a plecat din țară. Familia bărbatului știa că Mădălina nu și-ar fi dorit acest copil.

Rămâne de văzut ce decizie se va pronunța, pe data de 2 noiembrie 2023, în legătură cu dezvoltatorul imobiliar care a pus la cale asasinarea micuței Sofia împreună cu iubita sa.

Adauga un comentariu