National

Un om de afaceri din Botoșani a fost răspus de COVID-19

Publicat: 06 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un om de afaceri din Botoșani a fost răspus de COVID-19

Un om de afaceri din Botoșani a fost răspus de COVID-19. Tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Georgel Durnea, în vârstă de 64 de ani, patronul firmei Gerom din Zăicești, suferea și de diabet, fapt care a dus la agravarea stării de sănătate.

Primarul Cătălin Flutur a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, la scurt timp după ce a aflat Trista veste. ”Am aflat cu consternare de moartea lui Georgel Durnea, fost viceprimar al comunei Bălușeni, tatăl unuia dintre cei mai apropiați colaboratori ai mei din ultimii ani. Condoleanțe, Marius! Sunt alături de tine în suferința care, firesc, te copleșește la dispariția celui care ți-a dat viață. Condoleanțe întregii familii, atât de greu încercate în aceste momente”, este mesajul lui Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

Om de afaceri din Botoșani, fost viceprimar, ucis de virusul COVID-19

Georgel Durnea era și consilier local în cadrul comunei Bălușeni, din partea PNL. Moartea lui Georgel Durnea vine la scurt timp după ce primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață. Și acestuia i s-a pus diagnosticul inecție cu noul coronavirus, scrie botosaneanul.ro.

Neculai Stratulat, edilul comunei Băluşeni din județul Botoșani, a murit pe un pat al Institutului de Pneumoftiziologie din Capitală. Regretatul politician fusese diagnosticat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), iar doctorii au făcut tot ce le-a stat în puteri ca să-i salveze viața. Avea 71 de ani și informația privind decesul său a fost confirmată de Monica Adăscăliţei, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, relatează jurnaliștii de la Agerpres.

Primarul localităţii Băluşeni a fost transferat în urmă cu aproape două săptămâni la spitalul din Bucureşti, ca urmare a altor afecţiuni de care suferea. Neculai Stratulat era membru al Partidului Social Democrat. El a fost primar din 2008 şi se afla la al treilea mandat. Înainte de a fi edil într-o comună din Botoșani, fostul politician a ocupat funcția de director al sucursalei din Botoşani a fostei Bănci Agricole.

Adauga un comentariu