Bursa Barfelor

Un oraș întreg, plin de oameni deștepți, stă după un incompetent care îngroapă județul

Publicat: 02 iun. 2020

Sigur nu vă spunem niciun secret când afirmăm că județul Iași este unul plin de oameni entelectuali, de acțiune și cu care ne putem mândri în toată lumea. Acum, stând strâmb și judecând drept, babele bârfitoare se întreabă oare ce blestem s-a abătut peste această comunitate de oameni deștepți? Cum este posibil ca atât de mulți oameni entelectuali să ajungă să stea după un incompetent care se crede la Cejău pe tarlaua lui de la Cormarna. Oare ce păcate am făcut noi ieșenii de ne-am trezit cu o asemenea pacoste pe cap, ca Arăgăzel Pompa?

Ei bine, acest individ, care a intrat în politică plin de datorii și apoi s-a îmbogățit din afaceri cu instituțiile statului (dar despre asta vorbim noi mai multe în edițiile următoare), a ajuns să îngroape toate proiectele importante ale giudețului, să semene discordie printre puliticieni și să ducă pesedeul la cel mai slab scor din istorie la Iași! Și cu toate acestea, Arăgăzel cel Incompetel încă mai este președinte la partidoi și conduce un întreg județ! O să vă povestească babele bârfitoare mai multe amănunte picante despre afacerile încheiate de Arăgăzel Pompa în cei 4 ani de când este șăf la CeJău, dar deocamdată nu vă mai plictisim cu acest personagiu atât de incompetent!

 

 

Comentarii
  • Este un bolnav mintal ,agresiv paranoic si un mincinos acest Argazel la fel ca si Mirciulica ,hotii care distrug tot pentru interesele lor personale

  • A avut vreodata Iasul un om capabil care sa fie capabil sa conduca judetul.
    Ori am smecheri, ori prosti de aceea judetul esteste ramas in urma Clujului, Timisoarei, Arges, etc.
    Asta care este acum in fruntea judetului este sub orice critica.

Adauga un comentariu