National

Un pacient suspect cu coronavirus a fugit din spital

Publicat: 24 feb. 2020

Un pacient bolnav cu Coronavirus a fugit dintr-un spital din România. Acesta era internat la spitalul Matei Balș din București și a dispărut ore bune fară să fie găsit de autorități. Deși infecția cu coronavirus nu a fost încă confirmată pentru pacientul fugar, acesta a fugit din spitalul din care era internat fară să ofere un motiv.

Isterie pe aeroportul din Iași! Ieșenii veniți din Italia, povestesc ce se întâmplă cu noul coronavirus! Nimeni nu se aștepta la această reacție FOTO, VIDEO DECLARATII

Autoritățile au pornit o amplă campanie de căutare a acestuia, iar într-un final pacientul a fost găsit.

Surse din Ministerul Sănătății au declarat pentru Capital.ro că un bărbat bulgar, cu CNP românesc, a plecat, duminică, din Spitalul ‘Matei Balş’ de Boli Infecţioase din Bucureşti fără încuviinţarea doctorilor.

„În această seară, Spitalul Matei Balş a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti că un pacient, bărbat, a părăsit spitalul, fără încuviinţare.”, anunţă autorităţile.

Bărbatul, prins ulterior de poliţie
Acesta a fost ulterior localizat la o adresă din București și este ținut sub supraveghere. Se pare că testul privind coronavirus a ieșit negativ, scrie capital.ro.loading...

Adauga un comentariu