International

Un pasionat de culturism a murit de coronavirus. Bărbatul de 42 ani nu era vaccinat anti-Covid-19

Publicat: 05 aug. 2021
John Eyers, culturist din Marea Britanică
Bărbatul a regretat în ultimele clipe că a refuzat să se vaccineze împotriva virusului

Un bărbat din Marea Britanie, în vârstă de 42 de ani, că era extrem de pasionat de culturism şi căţărări pe munte a decedat din cauza infecţiei cu noul coronavirus. Acesta a făcut o formă severă şi a fost necesară internarea la secţia de anestezie şi terapie intensivă.

Bărbatul a regretat în ultimele clipe că a refuzat să se vaccineze împotriva virusului, relatează The Guardian.

Un culturist de 42 de ani a murit din cauza Covid-19

Sora geamănă a lui John Eyers, un expert în construcţii din oraşul Southport, în comitatul Merseyside, a menţionat faptul că era cel mai bine pregătit fizic şi sănătos bărbat pe care îl cunoştea. Cu doar o lună înainte să moară a urcat pe munţi în Ţara Galilor.

„A crezut că va fi în regulă dacă face COVID. Credea că va avea cel mult o formă uşoară a bolii. Nu a vrut să se vaccineze. Trupul său era plin de toate medicamentele din spital. I-au dat tot ce au avut”, a scris sora lui pe Twitter.

„Mama mea şi-a pierdut băieţelul. Nepoata mea, tatăl ei mult iubit şi de care avea atât de mare nevoie. Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Mama mea vrea ca oamenii să ştie despre John. Pentru ca povestea lui să salveze viaţa cuiva. Pentru că durerea şi pierderea să-i determine pe oameni să se vaccineze”.

„John, din păcate, a pierdut în faţa lui Covid, fără a avea boli anterioare. Familia să doreşte distribuirea poveştii lui pentru ca ceilalţi să înţeleagă şi să se gândească mai bine la unele dintre deciziile lor legate de Covid, ceea ce cred că este absolut incredibil ”, a spus un prieten căruia bărbatul îi dădea sfaturi de pregătire fizică.

Cu toate acestea, McCann a spus că fratele ei avea astm într-un tweet anterior, pe 3 iulie.

Comentarii
Adauga un comentariu