National

Un paznic de 66 de ani din Hunedoara a fost bătut de doi hoți

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un paznic de 66 de ani din Hunedoara a fost bătut de doi hoți
Paznicul a fost lovit cu o coadă de mătură

Paznicul unei societăți din Vulcan, județul Hunedoara, a fost bătut cu o coadă de mătură și lovit în cap cu un televizor de către doi tâlhari. Bărbatul în vârstă de 66 de ani, din Lupeni, paznic al unei societăți din Vulcan, a fost atacat, duminică, 22 ianuarie, de către doi bărbați care au sărit peste gardul firmei.

Paznicul a fost lovit cu o coadă de mătură, dar a reușit să fugă în ghereta în care stătea de obicei.

„A fost urmărit de cei doi indivizi, loc unde unul dintre cei doi indivizi l-a lovit cu un televizor în cap, cealaltă persoană sustrăgându-i de pe masă portmoneul în care se afla suma de 200 de lei și actele de identitate, precum și un telefon mobil”, informează IPJ Hunedoara, citat de Mediafax.

Polițiștii din Vulcan i-au identificat pe suspecți, aceștia fiind doi tineri cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, ambii din Vulcan. Luni, 23 ianuarie, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Un pensionar din Cluj a fost jefuit de falşi angajaţi la gaz

Într-o altă ordine de idei, amintim că un pensionar din Cluj a fost victima unor hoţi ce au pretins că sunt angajaţi la gaz şi au venit să facă verificările necesare. De cele mai multe ori, astfel de persoane profită de oamenii în vârstă pentru a le fura bani şi bunuri din casă sub diverse pretexte. De data aceasta însă, hoţii nu mai au nici o reţinere şi au ieşit la prădat ziua în amiaza mare.

Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii septembrie 2022 în Mărăști, în zona Kaufland, din Cluj Napoca, şi a fost surprins de camerele de supraveghere. Mai exact, un grup de trei persoane au bătut la ușa pensionarului, sub pretextul că sunt reprezentanții unei firme de gaz şi vor să facă verificări.

În imaginile video se poate vedea cum un bărbat îmbrăcat în uniforma angajaţilor de la gaz intră în casa bătrânului şi îi spune să confirme mai departe că a venit o echipă care i-a făcut verificările necesare.

După ce acesta pleacă, se observă o femeie care după un schimb de replici, cere la baie şi îl ia cu ea şi pe pensionar. În timp ce discută cu bătrânul, o altă femeie pătrunde în casă, apoi intră într-o cameră de unde sustrage o sumă de bani. Urmează ca la scurt timp după, prima femeie se îndreptă spre ușă spunând că se va întoarce, ceea ce evident nu s-a mai întâmplat.

De altfel, și la Iași un bâtrân a rămas fara banii de pensie, dupa ce a fost păcălit ziua în amiaza mare de un tânăr.

Adauga un comentariu