National

Un plan criminal a fost pus la cale de un copil de 13 ani. O elevă a vrut să își omoare colega de clasă la Pitești

Publicat: 12 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un plan criminal a fost pus la cale de un copil de 13 ani. O elevă a vrut să își omoare colega de clasă la Pitești
O elevă a vrut să își omoare colega de clasă la Pitești

Un plan criminal a fost pus la cale la Pitești. Autoarea? O elevă de 13 ani şi-a otrăvit o colegă după o ceartă ca între fete. Din fericire, profesorii au observat la timp că se simţea rău şi au chemat de urgenţă ambulanţa.

Fetița care a băut suc în care era pus dezinfectant a ajuns de urgență la spitalul de pediatrie, iar medicii au reușit să o salveze. În aceste momente, eleva este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste această traumă.

Fata nu poate răspunde penal

La școală, profesorii au început o anchetă și au aflat că după ce a băut din sucul cu pricina, fata a început să se simtă rău. Tânăra care a pus dezinfectant a făcut acest lucru când victima nu era în sala de curs.

Cazul a intrat şi în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară, dar și în atenția procurorilor. Oamenii legii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, dar având în vedere că ambele copile sunt minore, nu pot răspunde penal.

Două eleve din Bacău s-au luat la bătaie pe holurile unei școli

Un alt incident grav a avut loc chiar pe holurile unei școli. Două eleve de la Şcoala Generală Mircea Cancicov Bacău, s-au luat la bătaie. Se pare că din cauza unui băiat.

Cele două minore sunt în clasa a 6-a, respectiv a 7-a și au fost filmate în timp ce au început să își împartă pumni și picioare. În jurul lor se aflau mai mulți elevi, care din păcate nu au încercat să le oprească, ci strigau: „Dă-i mai tare!”

Conflictul dintre ele a fost unul foarte grav, însă motivul nu, un băiat a fost cauza agresiunii. Una dintre ele a ajuns la Spitalul de Urgenţă Bacău cu răni serioase.
Adauga un comentariu