Local

Un preot paroh din Iaşi s-a spânzurat aseară! A fost găsit în podul casei – EXCLUSIV – FOTO

Publicat: 11 dec. 2020
Tragedie la Coarnele Caprei. Un preot s-a sinucis

Cutremur în lumea bisericii din Iași. Preotul din localitatea ieşeană Coarnele Caprei a recurs la un gest extrem. Aceasta şi-a pus capăt zilelor aseară, 10 decembrie 2020. Preotul paroh a fost găsit spânzurat în podul casei sale din municipiul Iaşi.

Nu se știe motivul care l-a condus să-și curme viața. Persoanele ce l-au găsit sunt în stare de șoc.

UPDATE: Preotul se numește Crauciuc Cabur Imanuel Liviu și avea 42 de ani. În fața bisericii creștinii din parohia de la Coarnele Caprei au depus mai multe lumânări

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical și polițiștii criminaliști. Se efectuează cercetări pentru a afla cum s-a produs situația de fapt.

Preotul se numește Crauciuc Cabur Imanuel Liviu.

În galeria foto se regăsesc imagini din timpul unei Sfinte Liturghii din Parohia Coarnele Caprei.

 

Comentarii
 • Prin multe rugăciuni din partea familiei, a prietenilor, cunoscuți și voluntari, prin multe slujbe un timp îndelungat ori cum voiește Domnul, sufletul lui poate fi iertat. Îmi spune inima asta pentru că are multe fapte bune.

 • E ceva în aer. Sau poate le pune ceva în apa potabilă, numitul Bilă Gheiț. Îi apucă dracii pe unii tocmai înainte de sărbători. De pildă, maleonizarea Crăciunului. Mai zilele trecute, în Baza 3, un nenea a sărit de pe bloc. Un alt june nervos își înfige deliberat hangheru-n chept, caz de traducere în amor. Etc.

 • A aflat ca nu exista Dumnezeu in mitropolii !, doar taxe de protectie, comisioane, spagi si taxe fixe lunare ”pe subt masa” pentru ”sfantul har ” !, omul nu mai tinea pasul cu lacomia de la ”centru ” si a clacat

 • Anonimule bati campii ! ce a facut pe pamant aia ramane !, ce rugaciuni ce rahat in lant cu prieteni si voluntari ?, pune mana pe biblie si documenteazate !, nu citi rahaturi de pareri ori scrise de oameni cu titluri de sfinti ori sarlatani !, cand sa inchis cartea vietii aia e !

 • Mai oameni buni, dacă era un membru din familia voastră? Oare nu este destulă suferință în această familie? Doar Dumnezeu judecă cu mila Sa! O rugăciune este mult mai de folos în aceste momente! Se apropie Nașterea Domnului! Haideți să fim mai buni unii cu alții! ❤️

 • Mai oameni buni, dacă era un membru din familia voastră? Oare nu este destulă destulă suferință în această familie? Doar Dumnezeu judecă cu mila Sa! O rugăciune este mult mai de folos în aceste momente! Se apropie Nașterea Domnului! Haideți să fim mai buni unii cu alții! ❤️

 • Lăsați răutățile și judecățile, ne judeca bunul Dumnezeu pe toți, dacă noi judecăm atunci bunul Dumnezeu pe cine mai judeca, bunul Dumnezeu să-l ierte ??

 • Sa fii asa un OBSERVATOR..sau un..IESEAN..sa mananci cacat pe durerea altuia e usor….ca e femeia omului ..panarama sau ca…se rupe carnea…asa cuvinte zise in deradere de un mizerabil de dupa monitor e usor DA ce te faci daca patesti la fel si ajungi ba chiar mai rau cand razi de durerea altuia.Asadar cand mananci cacat mananca in camera ta la colt…nu mai comenta pe internet sa ranesti in anonim ca poti siasa sa o ei peste bot.Oare voi nu sunteti niste panarame?

 • Buna seara
  Mirela a trimis Azi la 18:47
  Tiam acceptat prietenia ca este o retea de socializare daca ai ceva personal cu mine zimi
  Mirela a trimis Azi la 18:47
  Eu cred ca nici tu si nimeni nu e perfect

  Mirela a trimis Azi la 18:59
  Ai grija ca mai crezi si in dzeu sa nu te dea cu craci in sus ca judeci oameni care nici nui cunosti

Adauga un comentariu