Local

Un primar scandalagiu a fost obligat de BEC să-şi șteargă postările denigratoare de pe pagina de Facebook

Publicat: 22 nov. 2019

Aurica Cobuz, primarul comunei ieşene Ţibăneşti a fost reclamată la Biroul Electoral Central. Aceasta a distribuit pe o pagină de socializare personală materiale denigratoare la adresa actualului preşedinte. Astfel, aceasta a fost reclamata la BEC de către PNL. A fost acceptată sesizarea împtriva primarului Aurica Cobuz (judeţul Iaşi), care ”a promovat pe reţelele de socializare materiale denigratoare şi mincinoase la adresa lui Klaus Iohannis şi a PNL”.

Nu este pentru prima dată când Aurica Cobuz are astfel de derapaje. Ea se foloseşte de reţeaua de socializare pentru a ataca pe oricine şi oricând indiferent de culoarea politică. De asemenea a sărit la gâtul multor colegi de partid de nenumărate ori. Este pentru prima dată când un primar este obligat de Biroul Electoral Central să-și șteargă postările de pe o rețea de socializare.loading...

Comentarii
  • O handicapata cu ifose de cucoana, care nu-si da seama de locul si rolul ei in societatea tibanesteana si care nu realizeaza ca faptul ca e primar in Tibanesti nu inseamna nimic pentru altii din comuna, ci doar pentru familia ei, COBUZ, care face bani pe spatele prostilor votanti!

Adauga un comentariu