National

Un primar și-a împușcat vecina. Aceasta a fost transportată la spital

Publicat: 22 nov. 2019

Un primar din Maramureș şi-a împuşcat vecina, cu o armă cu alice. Primarul comunei Săcălăşeni, Emilian Pop, şi-a împuşcat superficial vecina în vârstă de 67 de ani. Acesta a folosit o armă cu alice, potrivit unor surse implicate în anchetarea incidentului. Victima care a suferit răni minore nu a fost transportată la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu. Aceștia au desfăşurat activităţi specifice pentru clarificarea stării de fapt.

Armă de vânătoare cu alice

„Verificările efectuate de poliţişti au relevat că un bărbat în vârstă de 54 de ani ar fi făcut uz de o armă de vânătoare cu alice în curtea locuinţei sale. Femeia la care se face referire (…) a fost identificată de poliţişti şi nu a dorit să depună plângere”, a spus Florina Meteş.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul este autorizat pentru a purta şi folosi, în condiţiile legii, arme şi muniţii letale de vânătoare.

„Atât arma folosită cât şi două tuburi de cartuş au fost ridicate pentru a fi supuse unei constatări criminalistice. „, a menţionat Florina Meteş.

Un martor ocular a declarat presei, că victima incidentului, Ana Moje, 67 de ani, locuieşte la trei case distanţă de casa primarului Emilian Pop, şi că a avut o reţinere în a anunţa incidentul la numărul 112, până când un alt vecin a sesizat autorităţile. Emilian Pop este pasionat de vânătoare, iar localnicii susţin că acesta merge frecvent pe domeniile de vânătoare din vecinătatea comunei.loading...

Adauga un comentariu