Local

Un profesor ieșean, către o elevă: „Mă scuzi că îţi pun mâna pe craci!” Discuții incendiare, într-un dosar de viol! (EXCLUSIV)

Publicat: 26 mai 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Un profesor ieșean către o elevă Mă scuzi că îţi pun mâna pe craci Discuții incendiare într-un dosar de viol EXCLUSIV
Un profesor ieșean rămâne în stare de arest, după ce a fost acuzat că ar fi violat o elevă de numai 15 ani

Un profesor ieșean suspectat că a abuzat sexual o elevă de doar 15 ani rămâne în arest. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au menținut ieri arestarea lui Alexandru Bogdan Cordineanu, pentru viol. În cadrul dosarului, anchetatorii prezintă stenograme incendiare cu privire la acest caz.

Un profesor ieșean anchetat că ar fi violat o elevă de 15 ani rămâne după gratii. Așadar, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău au menținut arestarea lui Alexandru Bogdan Cordineanu.

„Instanța constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Alexandru Bogdan Cordineanu. Menține măsura arestării preventive a inculpatului, cunoscut cu antecedente penale, profesor coordonator la Clubul Copiilor Hârlău, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Respinge, ca neîntemeiată, cererea inculpatului de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu. Legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive va fi verificată periodic pe parcursul judecății, dar nu mai târziu de 60 zile”, au precizat ieri judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un profesor ieșean, către o elevă: „Ce craci mișto ai!”

De remarcat este faptul că profesorul ieșean Alexandru Bogdan Cordineanu a fost trimis recent în judecată, sub acuzația de viol, iar decizia luată ieri de instanță nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procurorii îl acuză pe profesorul de desen de viol.

„Pe 9 februarie 2022, în jurul orei 13:00, persoana vătămată minoră, în vârstă de 15 ani, a participat la un curs de desen și pictură la Clubul Copiilor Hârlău, curs susținut de inculpat, profesor coordonator în cadrul Atelierului de Desen și Pictură. După ce a rămas în club doar cu persoana vătămată, inculpatul s-a retras cu aceasta în Atelierul de Pictură, unde a determinat-o să consume băuturi alcoolice din paharul său, și să fumeze din țigara sa, până a ajuns în stare de amețeală. În acest context, în jurul orelor 16:00, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei și de faptul că i s-a făcut rău din cauza stării de amețeală, inculpatul a prins-o cu forța în brațe, a așezat-o pe un birou din atelier, cu fața în sus, apoi a dezbrăcat-o de haine, după care, prin constrângere fizică și psihică, i-a făcut un act sexual oral și i-a introdus de mai multe ori un deget în vagin”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Polițiștii ieșeni, anunțați despre cele întâmplate

În aceeași zi, polițiștii ieșeni au fost anunțați despre grozăvie, iar șeful Clubului Copiilor Hârlău a fost luat la întrebări de oamenii legii. Anchetatorii spun că Alexandru Bogdan Cordineanu a dezvoltat o pasiune față de elevă, dar și că minora discuta cu prietenul ei despre conversațiile cu profesorul de Desen.

„Victima: S-a uitat în detaliu la toate pozele cu mine.

Prietenul: A comentat ceva?

V.: Că-s frumoasă, când a dat de pozele în costum popular (…)

P.: Știu pozele (…)

V.: A zis: „Ce craci mişto ai!” şi s-a dat gen, nu-j cum să-ţi explic, după scrumieră şi m-a atins un pic. „Mă scuzi că îţi pun mâna pe craci!”

I-a propus să o picteze nud!

Anchetatorii ieșeni spun că, la un moment dat, în cadrul discuțiilor purtate, profesorul i-ar fi propus minorei să o picteze nud, fapt reținut şi din discuțiile pe care le-a purtat cu prietenul ei:

„P.: După ce ţi-a făcut fazele alea, te-a atins, ţi-a cerut nuduri, şi-a mințit soţia!

V.: Nu mi le-a cerut!

P.: Hm?

V.: Vrea să mi le facă el!

P.: Păi?!

V.: Te-am corectat doar…

P.: Și crezi că e în regulă?!

V.: … era beat!

P.: Ori că ești beat, ori treaz, e tot aia! De ce îţi place să crezi că, dacă nu era beat, nu se întâmpla?!

V.: Nu m-ar răni…

P.: Crezi că-l doare pe el?! Vrea plăcere. Scuze că o zic, dar cam așa pare.

V.: Cât mă ținea, mi-a planificat toată viaţa: „Îţi asigur intrare la facultate fără stres! După ce termini, te aduc profă aici, la mine!”

Prietenul adolescentei i-a prins în fapt

În ziua de 9 februarie 2022, în jurul orei 13:00, la cererea profesorului, minora a mers la sediul Clubului Copiilor pentru a participa la cursurile de Pictură și Desen. Aici, în jurul orei 14:00, după ce ceilalți cursanți au plecat, minora a rămas în clădire doar cu profesorul şi, la solicitarea acestuia, cei doi s-au retras în Atelierul de Pictură și Desen.

„Victima, fiind nesigură, a inițiat un apel cu prietenul ei, lăsând ca acesta din urmă să audă tot ceea ce urma să se întâmple între ea și inculpat. Astfel, fiind audiat în calitate de martor, a declarat că a auzit prin telefon cum inculpatul i-a cerut victimei să se dezbrace pentru a o desena nud, făcându-i fel de fel de promisiuni legate de viitorul acesteia, oferindu-i sprijin financiar pentru a-i câștiga încrederea. După un timp, inculpatul a constrâns-o pe minoră să bea alcool din paharul său, menționând-i constat că se enervează, se supară dacă nu bea şi ea. În cele din urmă, inculpatul a determinat-o pe victimă să mai bea alcool şi să se dezbrace de haine pentru a-i vedea corpul deoarece i-a indus ideea că dorește să o picteze nud. (…) La un moment dat, victimei i s-a făcut rău, iar inculpatul – a profitat de această situație luând-o în brațe şi începând să o sărute pe corp, contrar voinței acesteia. Inculpatul a dus-o pe victimă la un birou din atelier, unde a așezat-o, iar, prin constrângere fizică şi psihică, a dezbrăcat-o de pantaloni și lenjerie până la genunchi, a descălțat-o și i-a rezemat picioarele de un scaun, ocazie cu care a întreținut un act sexual oral și i-a introdus de mai multe ori un deget în vagin persoanei vătămate, contrar voinței acesteia”, au subliniat anchetatorii.

La un moment dat, amicul fetei nu a mai auzit nimic pe fundal, ocazie cu care a conștientizat faptul că prietena lui era în pericol, motiv pentru care a mers la Clubul Copiilor, unde a spart un geam de la ușa de acces și i-a surprins pe profesorul ieșean și pe elevă.

Comentarii
  • Mertanul asta ar trebui sa faca sex oral tuturor celor „cazati” la Penitenciarul Iasi cel putin 25 de ani ca sa se invete minte!

  • Tot prin Harlau, mai este unul de Educatie fizica si sport, cu apucaturi deviante catre copchile june. Poate i se taie pofta dupa exemplul astuia de desen. Fetele de la ”Profesionala” vorbesc multe.

  • Ba Anonimule din blocul turn! Vezi ca eu stiu ca esti profesor, porti barba si locuiesti in Harlau!
    Lasa in pace elevii si nu fa insinuari cretinoide, ca fac public aici cine esti!
    Plangi dupa mertan???

Adauga un comentariu