National

Un român beat a ajuns la spital de 73 de ori. Statul italian l-a expulzat

Publicat: 17 feb. 2020

Un român, în vârstă de 54 de ani a reușit performanţa să fie expulzat din Italia, având o restricţie de cinci ani. Decizia autorităţilor italiene a venit în urma ce bărbatul a ajuns la instituţia medicală aflat sub influenţa băuturilor alcoolice de 73 de ori.

„Românul a fost găsit cu un nivel mare de alcoolemie și dus la spital de 73 de ori de către polițiștii italieni, iar peste jumătate dintre situații au avut loc de la începutul anului. În 49 din totalul cazurilor, românul transportat constant de polițiști la camera de urgență a spitalului Pordenone, a părăsit unitatea medicală înainte de încheierea verificărilor.”, conform Messaggero Veneto,

Conaţionalul a fost îmbarcat în avionul cu destinația Veneția-București și are interdicție de a intra pe teritoriul Italiei timp de cinci ani.

Bărbatul se afla în Italia din anul 2003, stabilindu-se inițial în provincia Torino, însă din anul 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. A lucrat la o firmă din Friuli, însă s-a prezentat la locul de muncă doar de câteva ori.

Comentarii
  • Ne desfiinteaza etaleenii diaspora ! Ne-o faramiteaza si o dezbina. Acest demn reprezentant al diasporei este un bun exemplu. Ce, si-a caftit plozii, ca aia din Norvegica ? Nu le e rusine sa il expulzeze ? Cine ne mai invata acuma pe noi democratie ? Si civilizatie ? Bhaaai, hai sa facem un miting, un protest, ceva, ca ramanem fara diasporeni si e nasol.

Adauga un comentariu