International

Un român este căutat de polițiștii din Italia, după ce a spart mai multe mașini. Bărbatul este de negăsit

Publicat: 03 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un român este căutat de polițiștii din Italia după ce a spart mai multe mașini. Bărbatul este de negăsit
Bărbatul a spart mai multe mașini și a furat tot ce a găsit în interior

Caz revoltător în Italia. Un român este căutat de polițiști, după ce a spart mai multe mașini și a furat tot ce a găsit. Bărbatul a fost filmat de camerele de supraveghere din zonele în care a ”dat lovitura”. În aceste momente este de negăsit!

Un român este căutat de polițiștii din Italia, după ce ar fi găsit o metodă ilegală de a face bani. Bărbatul a spart mai multe mașini și a furat tot ce a găsit în interior.

În cele din urmă, conștient fiind de ce a făcut, a dispărut fără urmă și se ascunde de oamenii legii.

Un român este căutat în Italia, după ce a furat bunuri din mai multe mașini

Românul a fost surprins de camerele de filmat, în urmă cu o săptămână, în timp ce a spart mai multe mașini din Mantova. Polițiștii au început o anchetă după ce o femeie s-a trezit cu mașina deschisă și cu toate obiectele din ea furate.

Femeia a rămas fără o geantă plină cu haine, o geantă personală de umăr, sticle de vin, un laptop și alimente. Pentru a nu fi văzut, bărbatul a spart mașina în jurul orei 05:00 dimineața, iar mai apoi a luat obiectele din mașină și a plecat.

După ce au verificat camerele de supraveghere din zonă, polițiștii au concluzionat că ar fi vorba despre o persoană cunoscută pentru astfel de fapte, existând mai multe plângeri împotriva lui.

A fost pornită o anchetă în acest caz, iar oamenii legii au pornit pe urmele sale. Din primele informații, ar fi vorba despre un român de 30 de ani.

Trei români sunt implicați într-un scandal controversat în Spania

Trei români sunt implicați într-un scandal de proporții în Spania. Sunt acuzați că ar fi exploatat mai mulți conaționali, care ar fi muncit pentru ei timp de doi ani, fără să fie plătiți.

Polițiștii au efectuat percheziții și au găsit bani și alte conturi bancare deschise pe numele lor și ale altor rude. Câștigurile s-ar ridica la peste 130.000 euro.

”În urma percheziţiilor efectuate de către poliţişti la domiciliul liderului grupului infracţional, au fost ridicaţi 1.650 de euro şi 1.800 de lei în numerar. De asemenea au fost ridicate şi mai multe extrase de cont bancar, atât pe numele celor sub cercetare, cât şi pe numele mai multor rude ale acestora, în care se afla un sold cumulat de peste 130.000 de euro, bani proveniţi din transferuri bancare efectuate de companiile agricole franceze care au depus banii în acele conturi bancare, pentru munca depusă de victimele acestui grup infracţional. În plus, pe numele celor patru victime, au fost găsite şi mai mulţi fluturaşi de plată, care, în urma verificărilor, s-a putut stabili că nu figurau înregistraţi cu carte de muncă”, au transmis polițiștii.

Adauga un comentariu